★★★★★
9.1 op basis van 7017 beoordelingen Kiyoh

Kidsweek opzeggen

Zeg hier direct Kidsweek op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7017 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Kidsweek opzeggen werkt als volgt

Kidsweek opzeggen

Wil je Kidsweek opzeggen? Vul de gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Kidsweek per wanneer je abonnement wordt stopgezet.

Opzegtermijn

Je kunt de Kidsweek 4 weken voor het aflopen van het abonnement opzeggen. Hou er dus rekening mee dat het een aantal dagen duurt voordat je opzegbrief is verwerkt. Loop je kans dat je nog een maand extra abonnement moet afnemen hierdoor? Bel dan de Lezersservice op 020-6304707. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Kidsweek, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.


Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Meest opgezegde kranten en tijdschriften


Andere kranten en tijdschriften


Bekijk alle bedrijven in de branche: Krant & tijdschrift

Telefoonnummer Kidsweek

Je kunt Kidsweek bereiken via het telefoonnummer 020-6304707.

Adres Kidsweek

Kidsweek
Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam