★★★★★
9.2 op basis van 1735 beoordelingen Kiyoh

New Scientist opzeggen

Zeg hier direct New Scientist op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 1735 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3290 organisaties
  • Veilig

New Scientist opzeggen werkt als volgt

New Scientist opzeggen

Wil je New Scientist opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze vervolgens en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een confirmatie van New Scientist per wanneer jouw abonnement en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Wil je direct jouw opzegging online regelen? Maak dan gebruik van onze verzendservice. Wij versturen je opzegging naar New Scientist en je ontvangt van ons hiervan een verzendbevestiging met daarbij een kopie van je opzegbrief. Makkelijker gaat het niet worden!

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat New Scientist je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van New Scientist? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, mag New Scientist je niet meer benaderen en mogen ze je ook geen reclame meer toesturen. Zo sla je dus twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!

Meest opgezegde kranten en tijdschriften


Andere kranten en tijdschriften


Bekijk alle bedrijven in de branche: Krant & tijdschrift

Maak nu gratis je New Scientist opzegbrief

New Scientist telefoonnummer en adres