★★★★★
9.1 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Paard&sport opzeggen

Zeg hier direct Paard&sport op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Paard&sport opzeggen werkt als volgt

Paard&sport opzeggen

Wil je Paard&sport opzeggen? Vul de gegevens dan in en de brief wordt automatisch aangepast. Vervolgens kan je de brief downloaden, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Paard&sport per wanneer je abonnement stopgezet zal worden.

Opzegtermijn

Na je eerste abonnementstermijn is je Paard&sport abonnement altijd per maand direct opzegbaar. Hou bij het schriftelijk opzeggen wel rekening met een verwerkingstijd van twee weken.

Automatische incasso

Wanneer het wel erg lang duurt voordat je een confirmatie hebt ontvangen van Paard&sport, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Over Paard&sport magazine

Paard&sport is het grootste paardenblad in Nederland. De leden van de KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie) ontvangen het blad twee keer per jaar gratis, als onderdeel van het lidmaatschap. Het blad is ook los te koop bij de boekhandel.

Meest opgezegde kranten en tijdschriften


Andere kranten en tijdschriften


Bekijk alle bedrijven in de branche: Krant & tijdschrift

Telefoonnummer Paard&sport

We hebben nog geen telefoonnummer van Paard&sport in ons bestand.

Adres Paard&sport

Paard&sport
Postbus 3040
3850 CA ERMELO