★★★★★
9.2 op basis van 4475 beoordelingen Kiyoh

Plus Magazine opzeggen

Zeg hier direct Plus Magazine op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4475 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3380 organisaties
 • Veilig

Plus Magazine opzeggen werkt als volgt

Hoe kan ik mijn Plus Magazine abonnement opzeggen?

Je kan jouw abonnement uiterlijk vier weken voor het verstrijken van de abonnementsperiode opzeggen, onder vermelding van jouw abonneenummer en adresgegevens. Er zijn drie opties voor het opzeggen van een abonnement van Plus Magazine:

 • Online: via ‘Beheer mijn abonnement’ op abonneeplein
 • Per post: Senior Publications Nederland B.V., t.a.v. Klantenservice, Postbus 44, 3740 AA Baarn
 • Per telefoon: 088 - 435 08 00

Plus Magazine opzeggen

Wil je Plus Magazine opzeggen? Vul de gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze vervolgens en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je krijgt dan een bevestiging per wanneer het opzeggen van Plus Magazine zal gebeuren.

Gratis uitschrijven Plus Magazine

Je kunt de opzegbrief direct gratis downloaden. Je hoeft je bij ons niet te registeren en we slaan je gegevens niet op als je gebruik maakt van de gratis opzegbrief. Je kunt de afmelding zelf versturen. Zo simpel is het!

Nog meer zekerheid met aangetekend verzenden

Plus Magazine kan ook opgezegd worden door een aangetekende brief te verzenden, waardoor jij bewijs hebt dat Plus Magazine de opzegging ook echt heeft ontvangen. Voor 7,99 Euro kun je dit door ons laten regelen, terwijl dit bij een postkantoor 8,40 Euro zou hebben gekost! Wij sturen elke maandag de aangetekende opzegbrieven naar Plus Magazine. Zodra jouw opzegbrief is verzonden krijg je van ons een track & trace code waarmee je de zending kunt volgen. Zo wordt het opzeggen niet alleen erg makkelijk, maar krijg je ook direct zekerheid dat deze opzegging door Plus Magazine in behandeling wordt genomen.

Opzegtermijn

Plus Magazine hanteert een opzegtermijn van 6 weken voor het aflopen van de abonnementsperiode. Opmerkelijk, aangezien de Wet van Dam aangeeft dat abonnementen na het eerste jaar maandelijks opzegbaar zijn. Wij moeten de eerste maand van 6 weken nog meemaken...

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van de uitgever, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Over Plus Magazine

Het tijdschrift is een uitgave van Senior Publications Nederland bv. De kosten van een abonnement zijn afhankelijk van de gekozen opties:

 • Voor een jaarabonnement van Plus Magazine betaal je €35
 • Voor een kwartaalabonnement betaal je €12,95
 • Ook kan je een abonnement nemen op +Gezond voor €19,50 per jaar
 • Verder is er nog Plus Puzzels, waar je voor €15 een jaarabonnement kan nemen
Plus Magazine is een veelzijdig blad over allerlei verschillende (alledaagse) zaken. Maandelijks verschijnen rond de 200 pagina's aan informatie over de vaste onderwerpen:
 • Geld & recht - over vrijwel alles waarmee je te maken krijgt op financieel en juridisch vlak
 • Gezondheid - tips om gezond te leven
 • Mens & samenleving - welke mutaties treden er op in onze maatschappij
 • Lifestyle, cultuur & reizen - informatie over bezienswaardigheden en trips
 • Vaste items van Koos Postema, Yvonne Kroonenberg en Bram Bakker
 • Puzzels
Verder verschijnt het blad in zowel Nederland als België en is de doelgroep 50+’ers. Het blad wordt voornamelijk door vrouwen gelezen en de leeftijdscategorie is vooral boven de 65 jaar. Plus Magazine kent ruim 200.000 abonnee's. De eerste editie van het blad was in 1988.

Wat zeggen opzeggers over opzeggen bij Plus Magazine?

Antoinette uit Arnhem - "Ik ben heel tevreden over de opzegservice. Alles was helder en ging snel, bedankt!"

Wayne uit Zaandam - "Ik had zonder er al te veel bij stil te staan een abonnement op Plus Magazine genomen, wat achteraf een 50+ magazine bleek te zijn. Vandaar dat ik het blad eigenlijk meteen alweer wilde opzeggen en dat is nu dus gelukt!"

Geert uit Spaarnwoude - "Ik vind dat Plus Magazine de laatste jaren flink aan kwaliteit heeft ingeleverd. Helaas, want ik vond het wel een goed blad. Opzeggen was makkelijk en snel."

Sanne uit Zwolle - "Ik ben heel tevreden over het blad. Leuke onderwerpen en ik heb het blad altijd met veel plezier gelezen. Maar ik kan het geld dat ik bespaar door op te zeggen wel echt goed gebruiken, dus ik zal het blad moeten gaan missen."

Leveringsvoorwaarden Plus Magazine

Wil je zeker weten welke voorwaarden er aan een Plus Magazine abonnement zijn verbonden voordat je een abonnement afsluit? Of wil je weten wanneer je van je abonnement af kunt komen? Bekijk dan de Algemene Voorwaarden van Plus Magazine.

Privacy beleid Plus Magazine

Wat doet Senior Publications Nederland BV eigenlijk met jouw data? Zij moeten dit tegenwoordig duidelijk communiceren en dat doen ze dan ook. Check hier de Privacyvoorwaarden en het cookiebeleid van Senior Publications Nederland.

Onze ervaringen met Plus Magazine

Onze ervaringen met het opzeggen van abonnementen op Plus Magazine zijn positief. En via opzeggen.nl worden er nogal wat abonnementen opgezegd. Alleen al voor Plus Magazine worden via ons platform zo'n 35 tot 50 abonnementen per week opgezegd. En we ervaren geen issues hiermee. Zowel de gewone verzending (waarbij we geen opzeggarantie bieden) als de aangetekende verzendingen verlopen dan ook naar wens.

Klanttevredenheid van onze opzeggers

We zijn natuurlijk ook altijd benieuwd hoe tevreden gebruikers van onze opzegservice zijn. Vandaar dat we gebruikers vragen om ons een review te geven. En hieruit blijkt dat opzeggers erg tevreden zijn over onze service. Dat vinden we natuurlijk altijd fijn om te horen! Wil je zelf lezen hoe opzeggers denken over opzeggen.nl? Check dan alle reviews over opzeggen.nl. Ben je ook benieuwd naar reviews over onze opzegservice in andere landen? Kijk dan even op de pagina met reviews in alle 8 Europese landen waar we actief zijn.

Meest opgezegde kranten en tijdschriften


Andere kranten en tijdschriften


Bekijk alle bedrijven in de branche: Krant & tijdschrift


Plus Magazine telefoonnummer en adres