Telegraaf opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Telegraaf

Telegraaf opzeggen werkt als volgt

Telegraaf opzeggen

Wil je de Telegraaf opzeggen? Vul onderstaande gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van De Telegraaf per wanneer je abonnement wordt stopgezet.

Opzegtermijn

De Telegraaf hanteert een opzegtermijn van 1 maand voor de afloop van de abonnementsperiode. Hou bij het schriftelijk opzeggen rekening met een verwerkingstijd van 2 weken.

Verzendservice

Ook het opzeggen van abonnementen kan snel en makkelijk via ons. Nog meer gemak? Gebruik dan onze verzendservice. Wij verzenden de opzegbrief en sturen hiervan een verzendbevestiging per e-mail, inclusief een kopie van de opzegbrief.


Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van De Telegraaf, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Over De Telegraaf

De Telegraaf mag, als grootste krant van Nederland, gerust het visitekaartje van Telegraaf Media Groep (TMG) genoemd worden. TMG geeft zelf aan een dagelijks bereik te hebben van 1,8 miljoen Nederlanders. Naast de gedrukte versie heeft telegraaf.nl per maand ruim 3 miljoen bezoekers.

Naast het opzeggen van je abonnement via onze website kun je ook op de website van De Telegraaf vinden op welke manier je allemaal je abonnement kunt beëindigen. Check daarvoor hun pagina over abonnementen opzeggen.

Deel opzeggen.nl met je vrienden

Facebook buttonMeest opgezegde kranten en tijdschriften

  1. Plus Magazine
  2. Telegraaf
  3. AD
  4. Libelle
  5. Sanoma

Andere kranten en tijdschriften


Bekijk alle bedrijven in de branche: Krant & tijdschrift

Maak nu gratis je Telegraaf opzegbrief