★★★★★
9.2 op basis van 4475 beoordelingen Kiyoh

De Telegraaf opzeggen

Zeg hier direct De Telegraaf op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4475 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3380 organisaties
  • Veilig

De Telegraaf opzeggen werkt als volgt

Hoe kan je De Telegraaf opzeggen

De Telegraaf opzeggen kan op verschillende manieren:
  1. Opzeggen per telefoon op 088 824 82 42, bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 11.00 uur.
  2. Opzeggen per WhatsApp op 088 824 24 24.
  3. Opzeggen met aangetekende opzegbrief. Via opzeggen.nl kan dit met korting via PostNL

De Telegraaf eenvoudig online opzeggen

Wil je De Telegraaf opzeggen? Wij adviseren je om gebruik te maken van de gratis telefonische opzegservice. Je opzegging wordt dan direct geregeld. Liever schriftelijk? Vul de gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van De Telegraaf per wanneer je abonnement wordt stopgezet.

Opzegtermijn

De Telegraaf hanteert een opzegtermijn van 1 maand voor de afloop van de abonnementsperiode. Hou bij het schriftelijk opzeggen rekening met een verwerkingstijd van 2 weken.

Verzendservice

Ook het opzeggen van abonnementen kan snel en makkelijk via ons. Nog meer gemak? Gebruik dan onze verzendservice. Wij verzenden de opzegbrief en sturen hiervan een verzendbevestiging per e-mail, inclusief een kopie van de opzegbrief.


Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van De Telegraaf, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Over De Telegraaf

De Telegraaf mag, als grootste krant van Nederland, gerust het visitekaartje van Telegraaf Media Groep (TMG) genoemd worden. TMG geeft zelf aan een dagelijks bereik te hebben van 1,8 miljoen Nederlanders. Naast de gedrukte versie heeft telegraaf.nl per maand ruim 3 miljoen bezoekers.

Naast het opzeggen van je abonnement via onze website kun je ook op de website van De Telegraaf vinden op welke manier je allemaal je abonnement kunt beëindigen.

Meest opgezegde kranten en tijdschriften


Andere kranten en tijdschriften


Bekijk alle bedrijven in de branche: Krant & tijdschrift


De Telegraaf telefoonnummer en adres