★★★★★
9.1 op basis van 7015 beoordelingen Kiyoh

Toeractief opzeggen

Zeg hier direct Toeractief op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7015 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Toeractief opzeggen werkt als volgt

Toeractief opzeggen

Wil je Toeractief opzeggen? Vul dan de gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van ANWB-Media per wanneer je abonnement wordt stopgezet.

Opzegtermijn

Na je eerste abonnementstermijn is je Toeractief abonnement altijd per maand opzegbaar. Hou bij het schriftelijk opzeggen rekening met een verwerkingsperiode van 2 weken.

Automatische incasso

Wanneer het wel erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van ANWB-Media, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter wel bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt gekregen.


Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening overgemaakt? Dit kun je dan altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Over ToerActief

Toeractief is het grootste magazine voor actieve wandelaars en fietsers in Nederland. Het magazine ligt 7 keer per jaar in de schappen en bevat verschillende fiets- en wandelroutes door heel Nederland.

Meest opgezegde kranten en tijdschriften


Andere kranten en tijdschriften


Bekijk alle bedrijven in de branche: Krant & tijdschrift

Telefoonnummer Toeractief

Je kunt Toeractief bereiken via het telefoonnummer 040 844 76 44.

Adres Toeractief

Toeractief
Postbus 1392
5602 BJ EINDHOVEN