★★★★★
9.2 op basis van 4438 beoordelingen Kiyoh

Volkskrant opzeggen

Zeg hier direct Volkskrant op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4438 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3370 organisaties
 • Veilig

Volkskrant opzeggen werkt als volgt

Volkskrant opzeggen

Wil je de Volkskrant opzeggen? Vul de gegevens in en de brief wordt automatisch opgesteld. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de Volkskrant per wanneer je abonnement wordt stopgezet.

Verzendservice

Wil je je abonnement op de Volkskrant snel en direct online geregeld hebben? Je kunt dan gebruik maken van onze verzendservice. Je ontvangt van ons een verzendbevestiging per e-mail met daarbij een kopie van je verzonden opzegbrief. Zo biedt opzeggen.nl de makkelijkste manier om je abonnement op te zeggen!

Aangetekend verzenden

Wil je nog meer zekerheid met opzeggarantie van opzeggen.nl? Laat ons je opzegbrief dan aangetekend verzenden naar De Volkskrant. Wij versturen de aangetekende stukken iedere maandagmiddag (als de maandag een feestdag is, dan worden de aangetekende stukken op de eerstvolgende werkdag verzonden). Zodra de aangetekende stukken zijn verzonden ontvang je van ons een bevestiging met daarin een link met een track & trace code waarmee je je zending kunt volgen. Zo weet je 100% zeker dat je opzegging bij De Volkskrant aankomt.

Opzegtermijn

In de algemene voorwaarden van De Volkskrant wordt het volgende gemeld over de opzegtermijn:
9.2 De Abonnementsovereenkomst wordt na afloop van de overeengekomen periode stilzwijgend verlengd met perioden van telkens maximaal drie maanden en tegen het op dat moment geldende abonnementstarief, tenzij de Abonnee uiterlijk één maand voor afloop van de lopende abonnementsperiode de Abonnementsovereenkomst opzegt.
9.3 Indien er sprake is van een Abonnementsovereenkomst voor een periode langer dan 12 maanden is de Abonnee gerechtigd de overeenkomst na het eerste jaar op te zeggen met een opzegtermijn van één maand tenzij de Uitgever voldoende redenen kan aangeven voor de rechtsgeldigheid van een langere looptijd dan 12 maanden zonder opzeggingsmogelijkheid na 12 maanden (bijvoorbeeld omdat Uitgever een waardevol Product heeft weggegeven bij het abonnement).


Kort gezegd betekent dit, dat er in het algemeen een opzegtermijn van 3 maanden geldt, na de eerste periode (normaal gesproken een jaar). Hou er dus rekening mee dat je nog enkele maanden met kosten zult zitten als je De Volkskrant opzegt.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van de Volkskrant, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Abonnement Volkskrant

De Volkskrant hanteert verschillende abonnementen:

 • De Volkskrant Compleet
  Alle dagen de papieren krant ontvangen (behalve op zondag) en onbeperkt toegang tot de digitale versies van De Volkskrant.
 • De Volkskrant Langweekend
  De papieren versie ontvangen op donderdag, vrijdag en zaterdag en onbeperkt toegang tot de digitale producten.
 • De Volkskrant Weekend
  Op zaterdag de papieren krant en onbeperkt toegang tot de digitale producten.
 • De Volkskrant Digitaal
  Onbeperkt toegang tot de digitale producten.
 • De Volkskrant Zaterdag
  Elke zaterdag de papieren krant.

Over De Volkskrant

De Volkskrant is een uitgave van De Persgroep Nederland en heeft een oplage van ca. 200.000 exemplaren (gedrukt). De Volkskrant heeft net als de andere dagbladen veel last van teruglopende abonnees. Andere bekende uitgaven van De Persgroep zijn het Parool en Trouw.

Meest opgezegde kranten en tijdschriften


Andere kranten en tijdschriften


Bekijk alle bedrijven in de branche: Krant & tijdschrift


Volkskrant telefoonnummer en adres