★★★★★
9.2 op basis van 1382 beoordelingen Kiyoh

Volkskrant opzeggen

Zeg hier direct Volkskrant op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 1382 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2850 organisaties
  • Veilig

Volkskrant opzeggen werkt als volgt

Volkskrant opzeggen

Wil je de Volkskrant opzeggen? Vul de gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de Volkskrant per wanneer je abonnement wordt stopgezet.

Verzendservice

Wil je je abonnement op de Volkskrant snel en direct online geregeld hebben? Je kunt dan gebruik maken van onze verzendservice. Je ontvangt van ons een verzendbevestiging per e-mail met daarbij een kopie van je verzonden opzegbrief. Makkelijker wordt het niet!

Opzegtermijn

De Volkskrant hanteert een opzegtermijn van vier weken voor aanvang van de nieuwe betaalperiode. Komt het verzoek later binnen, dan wordt het abonnement pas aan het einde van de nieuwe betaalperiode stopgezet.


Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van de Volkskrant, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Over De Volkskrant

De Volkskrant is een uitgave van De Persgroep Nederland en heeft een oplage van ca. 250.000 exemplaren (gedrukt). Volkskrant.nl heeft een bereik van circa 1.600.000 bezoekers per maand. Andere bekende uitgaven van De Persgroep zijn het Parool en Trouw.

Alles over abonnementen opzeggen of wijzigen, kun je ook terugvinden op de website van de Volkskrant onder Service.

Meest opgezegde kranten en tijdschriften


Andere kranten en tijdschriften


Bekijk alle bedrijven in de branche: Krant & tijdschrift

Maak nu gratis je Volkskrant opzegbrief

Volkskrant telefoonnummer en adres