★★★★★
9.1 op basis van 7017 beoordelingen Kiyoh

VT Wonen opzeggen

Zeg hier direct VT Wonen op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7017 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3390 organisaties
 • Veilig

VT Wonen opzeggen werkt als volgt

Vtwonen opzeggen

Ben je dol op interieur en alles wat hiermee te maken heeft? Dan heb je mogelijk een abonnement afgesloten op vtwonen. Dit woonmagazine wordt uitgegeven door DPG Media. Het blad bevat tips van stylisten van vtwonen, ideeën om zelf met je woning aan de slag te gaan en uiteraard komt ook het laatste woonnieuws aan bod. Heb je een abonnement op vtwonen afgesloten, maar belandt het tijdschrift vaker dan je lief is ongelezen bij het oud papier? Dan wil je mogelijk vtwonen opzeggen. Opzeggen.nl helpt je hier graag een handje bij. Op deze pagina lees je namelijk wat de mogelijkheden zijn voor vtwonen opzeggen. Ook noemen we de belangrijkste punten om rekening mee te houden bij het opzeggen van je vtwonen abonnement.


Op deze pagina
Contactgegevens van vtwonen
Abonnementen op vtwonen
6 zaken om rekening mee te houden bij vtwonen opzeggen
vtwonen opzeggen per telefoon, online of per post
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de vtwonen

Contactgegevens van vtwonen

Naam vtwonen t.a.v. klantenservice
Adres Postbus 1692
Postcode 2130 JB
Plaats Hoofddorp
Kamer van Koophandel 34172906
Telefoonnummer 088 - 5500107

Abonnementen op vtwonen

Waar je bij veel bladen en magazines uit verschillende soorten abonnementen kunt kiezen, is dit bij vtwonen niet het geval. Dit tijdschrift heeft namelijk maar één soort abonnement, waardoor je niet eerst hoeft te bepalen wat het beste vtwonen abonnement is. Wanneer je een abonnement op vtwonen afsluit, valt er eenmaal per maand een nieuw nummer op de deurmat. Hier blijft het niet bij, want als abonnee krijg je ook toegang tot de digitale editie van het woonmagazine.

6 zaken om rekening mee te houden bij vtwonen opzeggen

Wie een abonnement op wil zeggen, moet vaak rekening houden met een aantal zaken. Bij vtwonen opzeggen is dit niet anders. Om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan bij het opzeggen van je abonnement, zetten wij hier de belangrijkste zaken om rekening mee te houden bij vtwonen opzeggen op een rijtje.

 1. Opzegtermijn hangt af van de status van je abonnement

 2. Heb jij je geabonneerd op vtwonen naar aanleiding van een actie of korting? Dan is er sprake van een abonnement voor bepaalde tijd. Als je deze op wilt zeggen, dien je dit minimaal 1 maand voor de einddatum door te geven. Een abonnement voor onbepaalde tijd kan op ieder moment worden opgezegd, maar er geldt wel een opzegtermijn van 1 maand. Dit is mogelijk dankzij de Wet Van Dam.
 3. Abonnement voor bepaalde tijd wordt abonnement voor onbepaalde tijd

 4. Als je een abonnement voor bepaalde tijd niet opzegt, wordt deze automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Hier lees je alles over stilzwijgend verlengen van abonnementen en diensten.
 5. Automatisch incasso laten blokkeren

 6. Schrijft vtwonen automatisch geld van jouw rekening af en heb je jouw abonnement opgezegd? Dan kun je een automatische incasso laten blokkeren door de bank. Doe dit dit alleen als je een bevestiging van opzegging hebt ontvangen van vtwonen. Tot die tijd ben je namelijk wettelijk verplicht om te betalen. Op deze pagina lees je alles over automatische incasso’s en het opzeggen ervan.
 7. Storneren

 8. Een automatische incasso kun je terug laten boeken door de bank. Dit wordt ook wel storneren genoemd. Laat het geld alleen terugboeken als je van mening bent dat het onterecht is afgeschreven, bijvoorbeeld doordat jouw vtwonen opzegging en de incasso elkaar gekruist hebben. Wanneer dit niet het geval is, ben je namelijk gewoon verplicht om te betalen.
 9. Abonnement op vtwonen herroepen

 10. Wie een abonnement op vtwonen heeft afgesloten, kan deze binnen 14 dagen na ontvangst van het eerste nummer herroepen. Hier hoef je geen reden voor op te geven en bovendien kost vtwonen opzeggen je op deze manier geen geld. Je kunt vtwonen herroepen door te bellen naar 088 - 0561 561 of door online het formulier te downloaden en deze per post te versturen. Wil je meer weten over het herroepen van een abonnement? Hier lees je alles over herroepingsrecht.
 11. Adreswijziging doorgeven

 12. Als je gaat verhuizen en vtwonen ook op jouw nieuwe adres wilt blijven lezen, moet je een adreswijziging doorgeven. Het verwerken van een adreswijziging neemt bij vtwonen maximaal 3 weken in beslag. Je kunt het beste telefonisch contact opnemen met de klantenservice om je nieuwe adres door te geven. Benieuwd waar je precies op moet letten bij het verhuizen naar een nieuw adres? Je leest het in onze verhuisgids.

  vtwonen opzeggen per telefoon, online of per post

  Wil je onder jouw vtwonen abonnement uit? Dan moet je zelf vtwonen opzeggen. Wanneer je niets doet, loopt jouw abonnement namelijk gewoon door. Gelukkig zijn er verschillende manieren om op te zeggen. Dit kan per telefoon, maar ook online of per post. Hieronder lees je hoe de verschillende manieren van vtwonen opzeggen in zijn werk gaan.

  1. Geef jouw opzegging telefonisch door

  2. Wil je vtwonen opzeggen? Dan heeft het tijdschrift het liefst dat je dit telefonisch doet. Niet gek, want je krijgt dan een medewerker aan de lijn. Hij of zij kan ervoor zorgen dat je toch abonnee blijft. Wanneer je voet bij stuk houdt, zal de medewerker jouw opzegging direct in het systeem verwerken. Telefonisch vtwonen opzeggen is wat dat betreft de snelste manier om jouw abonnement stop te zeggen. Wie vtwonen telefonisch op wil zeggen, neemt contact op met de klantenservice. Deze is op werkdagen van 08.30 tot 21.00 uur bereikbaar via 088 - 5500 107. Op de website van vtwonen kun je overigens ook een terugbelverzoek achterlaten. Dit is handig als er sprake is van een lange wachttijd.
  3. Online via de klantenservice

  4. Wanneer je telefonisch contact opneemt met de klantenservice van vtwonen, wordt jouw opzegging direct verwerkt in het systeem. Toch zijn er genoeg mensen die liever geen medewerker van het tijdschrift spreken. Geldt dit ook voor jou? Geen probleem, want je kunt in dat geval online vtwonen opzeggen. Door in te loggen op jouw account kun je zelf eenvoudig jouw abonnement op vtwonen opzeggen of aanpassen. Vul het abonnementsnummer en de laatste 4 cijfers van je rekeningnummer in en doorloop de stappen om je abonnement online op te zeggen.
  5. Maak gebruik van de opzegservice van Opzeggen.nl

  6. Wie denkt dat online opzeggen alleen mogelijk is via de klantenservice van vtwonen, heeft het mis. Via Opzeggen.nl is het namelijk ook mogelijk om jouw abonnement op vtwonen op te zeggen. Je vult hier jouw gegevens in en er staat vrijwel direct een opzegbrief voor je klaar. Je kunt je desgewenst ook beroepen op het Recht van Verzet door een verzoek tot verwijdering van je persoonsgegevens op te nemen in de opzegbrief. Als je gebruik maakt van onze opzegservice, versturen wij de brief naar vtwonen. Hierdoor heb je zelf amper omkijken naar vtwonen opzeggen.
  7. Zelf een opzegbrief versturen naar vtwonen

  8. Maak je liever geen gebruik van onze opzegservice? Dan kan Opzeggen.nl je alsnog helpen bij vtwonen opzeggen. Nadat wij een gepersonaliseerde opzegbrief voor je gemaakt hebben, kun je deze namelijk gratis downloaden. Print de brief vervolgens en stuur hem zelf op naar vtwonen. Richt jouw opzegbrief aan vtwonen t.a.v. klantenservice, Postbus 1692, 2130 JB Hoofddorp. Nadeel van vtwonen opzeggen per post is dat het vaak langer duurt voordat jouw opzegging verwerkt is.
   Meer informatie over het opzeggen van een krant of tijdschrift?

   Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de vtwonen

   Hoe zeg ik vtwonen op?
   Wie zijn abonnement op vtwonen op wil zeggen, kan zich allereerst tot de klantenservice richten. Je kunt jouw opzegging zowel telefonisch als online aan de klantenservice doorgeven. Daarnaast kun je vtwonen opzeggen via Opzeggen.nl.

   Waar kan ik mijn abonnementsnummer vinden van vtwonen?
   Het abonnementsnummer vind je in de bevestigingsmail die je ontvangen hebt na het afsluiten van jouw abonnement op vtwonen. Bovendien staat hij op de acceptgirokaart en bij de afschrijving op jouw bankafschrift. Je kunt jouw abonnementsnummer ook opvragen door contact op te nemen met de klantenservice.

   Wat is het telefoonnummer van de klantenservice van vtwonen?
   Het telefoonnummer van de klantenservice van vtwonen is 088 - 5500 107. De klantenservice is op werkdagen van 08.30 tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.

   Hoe geef ik een adreswijziging door aan vtwonen?
   Wanneer je als abonnee van vtwonen gaat verhuizen, moet je jouw adres wijzigen. Dit doe je door telefonisch contact op te nemen met de vtwonen klantenservice via 088 - 5500 107. Geef een adreswijziging uiterlijk 3 weken van tevoren door. In dat geval ontvang je het magazine tijdig op jouw nieuwe adres.

   Is vtwonen onderdeel van DPG Media?
   Ja, vtwonen is één van de vele uitgaven van DPG Media. Naast dit woonmagazine worden ook tijdschrift als Donald Duck, Tina, Story, Flair, Ariadne at Home, Veronica Superguide, AutoWeek en Ouders van Nu uitgegeven door dit mediabedrijf.

Meest opgezegde kranten en tijdschriften


Andere kranten en tijdschriften


Bekijk alle bedrijven in de branche: Krant & tijdschrift

Telefoonnummer VT Wonen

Je kunt VT Wonen bereiken via het telefoonnummer 088-550 0250.

Adres VT Wonen

VT Wonen
Postbus 1692
2130 JB Hoofddorp