★★★★★
9.2 op basis van 4447 beoordelingen Kiyoh

Care a lot opzeggen

Zeg hier direct Care a lot op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4447 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3370 organisaties
  • Veilig

Care a lot opzeggen werkt als volgt

Care a Lot opzeggen

Care a Lot opzeggen kan op verschillende manieren:
  1. Telefonisch opzeggen via 085 130 59 76, bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.
  2. Opzeggen per email naar info@care-a-lot.nl. Zorg dat jouw NAW gegevens kloppen met de gegevens tijdens jouw aanmelding (ben je verhuisd in de tussentijd? Geef dan je oude adres door!).
  3. Opzeggen met de opzegservice van opzeggen.nl. Met opzeggarantie en gratis hulp bij vragen.
TIP: je kunt ook de opzegbrief van opzeggen.nl gratis downloaden zonder registratie en deze per email naar Care a Lot sturen.

Care a Lot deelname online opzeggen

Wil je Care a Lot opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Care a Lot per wanneer jouw deelname wordt stopgezet.

Verzendservice

Wil je direct online opzeggen? Maak dan gebruik van onze verzendservice. Wij versturen je opzegbrief naar Care a Lot en je ontvangt van ons hiervan een verzendbevestiging met daarbij een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan niet!

Over Care a Lot

Care a Lot is een loterij waarmee je prijzen kunt winnen, maar waarmee je ook direct de gezondheidszorg in Nederland ondersteunt. Deelname aan de loterij kost 5 Euro per maand. Lot of Happiness is onderdeel van FAIRSHARE Nederland, een loterijorganisatie die in 2015 is opgericht.

Opzeggarantie Care a Lot

Zeg je Care a Lot op via opzeggen.nl? Dan krijg je automatisch opzeggarantie; wij garanderen dus je opzegging! Gaat er toch iets mis? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om alsnog het opzeggen naar alle tevredenheid te regelen voor je. Heb je een maand langer meegespeeld dan strikt nodig was? Dan vergoede wij je laatste lot en heb je dus meegespeeld met Care a Lot op onze kosten. Dat is toch geen slecht voorstel?

Meest opgezegde loterijen


Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij


Care a lot telefoonnummer en adres