★★★★★
9.2 op basis van 4438 beoordelingen Kiyoh

EuroJackpot opzeggen

Zeg hier direct EuroJackpot op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4438 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3370 organisaties
  • Veilig

EuroJackpot opzeggen werkt als volgt

EuroJackpot opzeggen

Weer niets gewonnen en nu je deelname aan EuroJackpot opzeggen? Maak eenvoudig je persoonlijke opzegbrief, download de brief, plaats je handtekening en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Opzeggen.nl slaat geen gegevens van je op, dus je hoeft niet te vrezen voor allerlei zinloze e-mailberichten of commerciële aanbiedingen.

Verzendservice

Je kunt ook gebruik maken van onze verzendservice. Wij sturen je opzegbrief naar de EuroJackpot en je ontvangt hiervan een verzendbevestiging per e-mail, inclusief een kopie van je opzegbrief.

Aangetekend verzenden

Voor EuroJackpot bieden we de mogelijkheid om je opzegbrief aangetekend te versturen. Jij hoeft de deur niet uit maar kunt dit direct online regelen via onze opzegservice. Dat is nog eens makkelijk opzeggen. Omdat we erg veel opzegbrieven aangetekend verzenden, kunnen we je ook nog een korting bieden hierop; wij bieden een lagere prijs dan de prijs die je moet betalen op het postkantoor. En we verzenden je aangetekende brief gewoon via PostNL. We verzenden de aangetekende stukken iedere maandag (behalve wanneer de maandag een feestdag is, dan verzenden we de stukken de eerstvolgende werkdag) en zodra we dit hebben gedaan, dan ontvang je van ons een bevestiging met daarin een track & trace link om je zending te volgen.

Deelnemersreglement EuroJackpot

Wil je weten welke voorwaarden EuroJackpot hanteert? Dan is het handig om even het deelnemersreglement van EuroJackpotdoordoor te nemen.

over EuroJackpot

Eurojackpot is net als Lotto, Lucky Day, Toto en Krasloten een spel van De Nederlandse Loterij. Eurojackpot is een Europees gecoördineerd kansspel waarbij je voor € 2 kans maakt op de Jackpot.

Meest opgezegde loterijen


Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij


EuroJackpot telefoonnummer en adres