★★★★★
9.1 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

EuroJackpot opzeggen

Zeg hier direct EuroJackpot op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

EuroJackpot opzeggen werkt als volgt

EuroJackpot opzeggen

EuroJackpot is een Europees gecoördineerd kansspel waarbij je kans maakt op de jackpot. Iedere vrijdag is er om 19.00 uur een trekking in het Finse Helsinki. De uitslag is om 22.00 uur bekend. Wie meespeelt kiest eerst vijf getallen uit de reeks 1 tot en met 50 en daarna twee bonusgetallen uit de reeks 1 tot en met 10. Je wint de jackpot als je alle getallen goed hebt. Wil je niet langer meespelen met deze loterij? Dan moet je de EuroJackpot opzeggen. Op deze pagina lees je hoe je jouw abonnement op de EuroJackpot opzegt. Je kunt jouw EuroJackpot abonnement hier overigens ook direct opzeggen.


Op deze pagina
Contactgegevens van EuroJackpot
EuroJackpot abonnement opzeggen
Opzegtermijn EuroJackpot loterij
Opties om EuroJackpot abonnement te beëindigen
Het stopzetten van EuroJackpot via Opzeggen.nl
Opzeggen per aangetekende brief
Opzeggarantie
Download gratis opzegbrief
Automatische incasso storneren
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van EuroJackpot

Contactgegevens van EuroJackpot

Naam EuroJackpot
Adres Postbus 818
Postcode 2700 AV
Plaats Zoetermeer
Kamer van Koophandel 41151075
Telefoonnummer 070 - 550 0806

EuroJackpot abonnement opzeggen

EuroJackpot is net als Lotto , Lucky Day, TOTO en Krasloten een spel van de Nederlandse Loterij. Speel je automatisch mee met de EuroJackpot? Dan wordt er voor iedere trekking een bedrag van jouw rekening afgeschreven. Je hebt in dat geval een EuroJackpot abonnement. Wie niet langer mee wil spelen met deze loterij, moet zijn abonnement opzeggen. Probleem is alleen dat veel mensen niet weten hoe zij een EuroJackpot abonnement opzeggen. Als je hier zelf weinig tijd aan wilt besteden, zeg jij jouw abonnement op via Opzeggen.nl. De loterij biedt zelf ook een aantal manieren om een EuroJackpot abonnement op te zeggen. Hierdoor kun je jouw deelname aan deze loterij vaak snel beëindigen.

Opzegtermijn EuroJackpot loterij

Wie zijn abonnement op de EuroJackpot opzegt, moet niet verwachten dat je niet meer deelneemt aan de eerstvolgende trekking. Er is namelijk sprake van een opzegtermijn. Als EuroJackpot jouw opzegging nog voor de eerstvolgende wekelijkse incasso kan verwerken, speel je nog drie weken mee met jouw abonnement. Kan de loterij jouw opzegging niet meer verwerken voor de eerstvolgende wekelijkse incasso? Dan speel je nog een extra week mee. De opzegtermijn van de EuroJackpot is dus minimaal drie weken en maximaal vier weken.

Opties om EuroJackpot abonnement te beëindigen

Als je jouw EuroJackpot abonnement wilt beëindigen, moet je zelf in actie komen. Doe je dit niet? Dan wordt het abonnement automatisch en stilzwijgend verlengd. Daarom vraag jij je mogelijk af hoe je kunt stoppen met meespelen met deze loterij. Om jou een handje te helpen, zetten we hier drie mogelijkheden voor de EuroJackpot opzeggen op een rijtje.

  1. Door te bellen met EuroJackpot

  2. Je kunt een EuroJackpot abonnement telefonisch opzeggen. Hiervoor bel je naar 070 - 550 0806. De klantenservice van deze loterij is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar. Besef je wel dat je te maken kunt krijgen met wachttijd als je jouw abonnement telefonisch opzegt. Zo kun je op drukke tijdstippen in de wacht worden gezet. Gebruik je de opzegservice van Opzeggen.nl bij het opzeggen van een loterij ? Dan hoef je hier niet bang voor te zijn. Bij ons is er namelijk geen sprake van wachttijd.
  3. Online via Opzeggen.nl

  4. Vind je het niet prettig om jouw EuroJackpot abonnement telefonisch op te zeggen? Geen probleem, want dit kan ook online. Via Opzeggen.nl zeg je jouw EuroJackpot abonnement in twee eenvoudige stappen op. Je kunt jouw abonnement ook opzeggen via het opzegformulier op de website van de loterij. Wie voor online opzeggen kiest, moet rekening houden met een verwerkingstijd van ongeveer 10 werkdagen.
  5. Verstuur een brief per post

  6. Tot slot kun je de EuroJackpot opzeggen per post. Hiervoor stuur je een brief naar Klantenservice EuroJackpot, Postbus 818, 2700 AV Zoetermeer. Vermeld in ieder geval jouw voornaam, achternaam, postcode en huisnummer in de opzegbrief . Om jouw opzegging in één keer goed te laten verlopen, geef je ook jouw e-mailadres, telefoonnummer en het spel waarmee je wilt stoppen door aan de loterij. Je kunt er eventueel voor kiezen om ook de reden van opzegging te vermelden, maar dit ben je niet verplicht.

Het stopzetten van EuroJackpot via Opzeggen.nl

EuroJackpot doet er alles aan om klanten binnenboord te houden. Zeg je jouw abonnement telefonisch op? Houd er dan rekening mee dat de loterij jou een voorstel doet om toch klant te blijven. Zo mag je de eerstvolgende trekking mogelijk gratis meespelen. Als je niet op dergelijke aanbiedingen zit te wachten, richt jij je tot Opzeggen.nl. Bij ons zeg je jouw EuroJackpot abonnement namelijk in twee eenvoudige stappen op. Je vult jouw gegevens in en kiest een verzendmethode. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw opzegbrief wordt afgeleverd bij EuroJackpot.

Opzeggen per aangetekende brief

Zeg je jouw EuroJackpot abonnement op via Opzeggen.nl? Dan kunnen wij jouw opzegbrief op twee manieren versturen: standaard of aangetekend. Standaard verzending is het goedkoopst en kost je €2,99. Voor aangetekend versturen betaal je €7,99. Vanwege dit prijsverschil gaat jouw voorkeur mogelijk uit naar standaard verzending. Toch raden wij je aan om een aangetekende brief te versturen. Je ontvangt in dat geval een track & trace code, zodat je jouw brief kunt volgen. Daarnaast krijg je bericht als jouw brief is afgeleverd bij EuroJackpot. Aangetekend versturen via Opzeggen.nl is overigens goedkoper dan elders. Omdat wij veel opzegbrieven aangetekend versturen, kunnen wij je een korting van €1,06 bieden. Normaal betaal je namelijk €9,05 voor een aangetekende brief.

Opzeggarantie

Wie zijn EuroJackpot abonnement wil opzeggen, wil de zekerheid dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Wat dat betreft ben je bij Opzeggen.nl aan het juiste adres. Wij werken namelijk met 100% opzeggarantie. Beëindig je jouw EuroJackpot abonnement via onze website? Dan weet je zeker dat jouw abonnement binnenkort stopt. Mocht er toch iets misgaan, dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag. Zodoende wordt de opzegging alsnog naar volle tevredenheid geregeld. Als je hierdoor langer hebt meegespeeld dan strikt noodzakelijk, vergoedt Opzeggen.nl de extra kosten die je gemaakt hebt met de EuroJackpot.

Download gratis opzegbrief

Op Opzeggen.nl kun je een gratis opzegbrief voor de EuroJackpot downloaden. Je vult simpelweg jouw gegevens in en de brief wordt direct aangepast. Nadat je alle benodigde velden ingevuld hebt, kun je de opzegbrief gratis downloaden. Je kunt deze brief overigens downloaden zonder dat jij je hoeft te registreren. Wij slaan de gegevens die je invult voor de brief ook niet op. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat Opzeggen.nl in een later staduim contact met jou opneemt.

Automatische incasso storneren

Als je een abonnement afsluit op de EuroJackpot wordt het geld voor deelname middels een automatisch incasso van jouw rekening afgeschreven. Wens je niet langer deel te nemen? Denk dan niet dat je een automatisch incasso zelf terug kunt boeken (storneren). Normaal gesproken kan dit inderdaad, maar bij kansspelen is dit niet mogelijk. Specifiek voor kansspelen is er namelijk geen mogelijkheid om bedragen die automatisch geïncasseerd worden te laten storneren. Richt je daarom altijd tot de loterij zelf als je een automatisch incasso wilt beëindigen.

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van EuroJackpot

Hoe kan ik mijn EuroJackpot abonnement opzeggen?
Je kunt EuroJackpot makkelijk en snel opzeggen via Opzeggen.nl. Je hoeft slechts twee simpele stappen te doorlopen en jouw opzegging kan verstuurd worden. EuroJackpot opzeggen kan ook via het opzegformulier op de website van de loterij. Je kunt er ook voor kiezen om jouw EuroJackpot abonnement telefonisch of per post op te zeggen.

Wat is het nadeel van telefonisch opzeggen?
Nadeel van EuroJackpot telefonisch opzeggen is dat je een medewerker van de loterij aan de lijn krijgt. Deze persoon zal je over proberen te halen om toch mee te blijven spelen met de EuroJackpot. Als je hier niet op zit te wachten, kun je beter kiezen voor online of schriftelijk de Eurojackpot opzeggen.

Hanteert EuroJackpot een opzegtermijn?
Je kunt een EuroJackpot abonnement in principe op ieder moment opzeggen. Het is alleen niet zo dat je direct stopt met meespelen. Als de loterij jouw opzegging nog voor de wekelijkse incasso kan verwerken, speel je nog drie weken mee. Je speelt nog een vierde week mee als de opzegging niet meer verwerkt kan worden voor de wekelijkse incasso.

Wat is de verwerkingstijd van EuroJackpot?
De verwerkingstijd van EuroJackpot hangt af van de manier van opzeggen. Als je telefonisch contact opneemt met de loterij, wordt jouw opzegging vaak direct verwerkt. Wanneer je jouw EuroJackpot abonnement opzegt via het opzegformulier op de website van de loterij moet je rekening houden met een verwerkingstijd van ongeveer 10 werkdagen. Dit is eveneens het geval bij een opzegging per post en opzeggingen via Opzeggen.nl.

Waarom een aangetekende brief naar Eurojackpot versturen voor opzegging?
Het heeft de voorkeur om een opzegbrief aangetekend te versturen. Je ontvangt dan namelijk een track & trace code, zodat je jouw brief kunt volgen. Bovendien krijg je een ontvangstbevestiging als de brief is afgeleverd bij EuroJackpot. Als je een opzegbrief aangetekend verstuurt via Opzeggen.nl krijg je bovendien €1,06 korting op aangetekend versturen.

Kan ik een automatisch incasso aan EuroJackpot storneren?
Nee, het is niet mogelijk om een automatisch incasso aan EuroJackpot te storneren. Het gaat hier namelijk om een kansspel. Specifiek voor kansspelen is er geen mogelijkheid om bedragen die automatisch worden geïncasseerd te laten storneren. Je kunt een automatisch incasso enkel laten beëindigen door de loterij zelf.

Wat houdt de opzeggarantie van Opzeggen.nl in?
De opzeggarantie van Opzeggen.nl betekent dat wij garanderen dat jouw abonnement bij de EuroJackpot daadwerkelijk wordt opgezegd. In de meeste gevallen gaat dit goed, maar er kan iets misgaan. In dat geval gaat onze jurist gratis voor jou aan de slag. Hierdoor wordt een opzegging alsnog naar tevredenheid geregeld.

Meest opgezegde loterijen


Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij

Telefoonnummer EuroJackpot

Je kunt EuroJackpot bereiken via het telefoonnummer 070-550 08 06.

Adres EuroJackpot

EuroJackpot
Postbus 818
2700 AV Zoetermeer