★★★★★
9.2 op basis van 4438 beoordelingen Kiyoh

KWF Loterij opzeggen

Zeg hier direct KWF Loterij op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4438 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3370 organisaties
 • Veilig

KWF Loterij opzeggen werkt als volgt

KWF Seizoenloterij opzeggen

Wil je de KWF Loterij opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de KWF Loterij per wanneer jouw deelname wordt stopgezet.

Gratis opzegbrief

Alle opzegbrieven kun je direct gratis downloaden. Je hoeft niet te registeren en we slaan jouw gegevens niet op. De gratis opzegbrieven kun je zelf versturen. Zo eenvoudig werkt opzeggen.nl.

Automatische incasso

Hou er rekening mee dat je de automatische incasso die je hebt afgegeven, alleen via de KWF Loterij kunt laten beëindigen. In onze opzegbrief bieden we hier direct een alinea voor.

Verzendservice

Heb je geen postzegel in huis of wil je direct online opzeggen? Je kunt dan gebruik maken van onze verzendservice. Wij faxen je opzegbrief naar de KWF Loterij en je ontvangt hiervan een verzendbevestiging per e-mail, inclusief een kopie van je opzegbrief.

KWF Seizoenloterij

Deze loterij wordt, hoe kan het ook anders, 4 maal per jaar georganiseerd door het KWF. De opbrengst komt dan ook geheel ten goede aan kankerbestrijding. De prijzen zijn minder interessant dan bij de andere loterijen, maar het gaat bij deze loterij duidelijk minder om het winnen en meer om het meedoen/doneren.

KWF Loterij

Deze loterij wordt 4 maal per jaar georganiseerd door KWF, in de maanden

 • januari (periode okt t/m dec)
 • april (periode jan t/m mrt)
 • juli (periode apr t/m juni)
 • oktober (periode juli t/m sep)

 • De opbrengst van de loterij komt geheel ten goede aan kankerbestrijding. De prijzen zijn minder interessant dan bij de andere loterijen en worden beschikbaar gesteld door sponsoren. De prijzen die je kunt winnen zijn bijvoorbeeld een wellness bezoek, een boeket bloemen of een appeltaart, een fiets of een weekendje weg.

  Prijzen vallen gegarandeerd en kunnen niet worden geruild voor geld of voor andere prijzen. Als er sprake is van kansspelbelasting, dan wordt deze door de KWF Loterij betaald.

  De winkans bij de KWF Loterij is 1 op 1.500.

  Het lotnummer bestaat uit een combinatie van je klantnummer en 3 extra cijfers. Het nummer wordt getoond bij de incasso en kun je dus terugvinden op je bankafschrift.

  De Kansspelautoriteit heeft een vergunning verleend aan SNL, oftewel de Stichting Samenwerkende Non-profit Loterijen. Hieronder vallen ook de loterijen van de Scouting, Grote Clubactie, Jantje Beton en De Zonnebloem.

  Kosten deelname KWF Loterij

  Een lot kost €8,25 per trekking, oftewel €33,- per jaar voor 4 trekkingen.

  Meespelen met een loterij mag alleen als je 18 jaar of ouder bent.

  Loten kun je kopen op de website van de KWF Loterij. Je kunt eenmalig meespelen of structureel tot opzegging.

  Trekkingsuitslag KWF Loterij

  Wil je weten of je iets gewonnen hebt? Dat kun je vinden op de pagina Trekkingsuitslag KWF Loterij.

  Als je iets gewonnen hebt, dan krijg je ook een persoonlijk bericht. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een prijs misloopt.

  Jouw persoonlijke data

  Sinds 2018 heb jij als consument meer rechten als het gaat over jouw persoonlijke data. Bij opzeggen.nl begrijpen we dat. Vandaar dat we jouw gegevens slechts 6 maanden opslaan en daarna verwijderen. Waarom slaan we jouw gegevens op? Om support te kunnen bieden bij vragen en om je een bericht te sturen hoe onze service is bevallen. Dat is het. Uiteraard worden jouw gegevens nooit gedeeld met derden (alleen als we hier door wetgeving door worden gedwongen).

  Wil je dat de KWF Loterij ook jouw gegevens verwijderd? Dat kun je opnemen in de opzegbrief. KWF zal al jouw gegevens verwijderen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je later niet opnieuw benaderd zal worden om opnieuw mee te spelen met de loterij.

  Wil je eerst weten wat de KWF Loterij doet met jouw persoonlijke data? Dat kun je nalezen in hun privacy statement. Hier kun je lezen wat het KWF allemaal doet met jouw data en hoe lang ze deze data bewaren.

  Denk je dat er iets niet klopt of dat de handelswijze van het KWF onjuist is? Dan kun je dit ook opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

  Uitschrijven nieuwsbrieven KWF

  Wil je niet meer geïnformeerd worden door het KWF over campagnes? Dan kun je een verzoek sturen om te stoppen met het versturen van e-mails en post. Dit kun je het meest eenvoudig doen door een e-mail te sturen naar publieksservice@kwf.nl. De klantenservice zal je verzoek in behandeling nemen en jou informeren wanneer de wijziging is doorgevoerd en je geen berichten meer zult ontvangen.

  Wat zeggen opzeggers over opzeggen bij de KWF Loterij?

  Wilma uit Utrecht - "Besloten om gewoon te gaan doneren, prijzen waren toch niet helemaal naar mijn smaak. Opzeggen geen heel soepel, ik kreeg heel snel een bevestiging dat ik niet meer mee zou spelen. Ik heb mijn gegevens niet laten verwijderen, want dat vond ik niet sympathiek. Nu maar hopen dat ik daar geen spijt van krijg."

  Katja uit Maastricht - "Nooit wat gewonnen maar dat hoeft ook niet, eigenlijk was het een donatie met een spannend element eraan. Na 1 jaar donatie nu weer tijd voor een ander goed doel, namelijk Amnesty."

  Sigrid uit Berchem - "Heel belangrijk werk van de KWF. Voel me ook beetje schuldig dat ik heb opgezegd. Maar ik heb het geld zelf nodig. Hopelijk verandert er snel iets en kan ik weer wat missen voor het KWF."

  Tonnie uit Den Bosch - "Wat een handige service. En inderdaad duurt opzeggen nu nog maar paar minuten. Ik had eerst gebeld om op te zeggen, maar er was niemand beschikbaar. Toen op Internet gezocht en jullie gevonden. Gratis zou een betere service zijn, maar verder hebben jullie me uitstekend geholpen, dank daarvoor."

  Meer organisaties opzeggen?

  We zien het steeds meer bij opzeggen.nl; opzeggers die meerdere organisaties achter elkaar opzeggen. Soms worden er wel meer dan 5 organisaties opgezegd, met af en toe een uitschieter naar meer dan 10. Vaak zien we dan dat hier veel goede doelen bij zitten. Andere top categorieën zijn ‘loterijen opzeggen’ en ‘tijdschriften en kranten opzeggen’. Ook hier zien we vaak meerdere organisaties tegelijkertijd opgezegd worden.

  Meest opgezegde loterijen


  Andere loterijen


  Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij


  KWF Loterij telefoonnummer en adres