★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Lucky Day opzeggen

Zeg hier direct Lucky Day op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3390 organisaties
 • Veilig

Lucky Day opzeggen werkt als volgt

Speel je standaard mee met Lucky Day, maar wil je dit niet langer? Dan moet je jouw abonnement opzeggen. Als je niet weet hoe dit in zijn werk gaat, weet je vast en zeker niet waar je moet beginnen. Daarom helpt Opzeggen.nl jou hier een handje bij. Op deze pagina lees je hoe Lucky Day opzeggen in zijn werk gaat en vertellen wij je op welke manieren je jouw abonnement op deze loterij op kunt zeggen.


Op deze pagina
Contactgegevens van de Lucky Day
Lucky Day loten opzeggen
Manieren om Lucky Day op te zeggen
Lucky Day stopzetten via Opzeggen.nl
AVG en Lucky Day
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Lucky Day

Contactgegevens van de Lucky Day

Naam Lucky Day
Adres Postbus 818
Postcode 2700 AV
Plaats Zoetermeer
Kamer van Koophandel 77311914
Telefoonnummer 070 - 550 0806
E-mailadres info@nederlandseloterij.nl

Lucky Day loten opzeggen

Wie niet langer deel wil nemen aan de trekkingen van Lucky Day moet zijn abonnement bij deze loterij opzeggen. Net als bij vrijwel iedere andere loterij kun je dit op verschillende manieren doen. Lucky Day adviseert zelf om een abonnement telefonisch op te zeggen. Doe je dit liever niet? Dan kun je het opzegformulier van Lucky Day gebruiken. Je zegt jouw abonnement dan online op. Ook kun je jouw Lucky Day abonnement schriftelijk opzeggen. Tot slot kun je overigens ook gebruik maken van het opzegformulier van Opzeggen.nl. Houd er wel rekening mee dat de Nederlandse Loterij - waar Lucky Day onderdeel van is - een verwerkingstijd van ongeveer tien werkdagen hanteert.

Automatische incasso en storneren

De meeste mensen die meespelen met Lucky Day doen dit op basis van een automatisch incasso. In dat geval schrijft de loterij automatisch geld af van jouw rekening voor de eerstvolgende trekking. Hierdoor hoef je er zelf niet altijd aan te denken om een lot te kopen. Wil je stoppen? Denk dan niet dat je automatisch geïncasseerd geld kunt terugboeken. Voor kansspelen is er namelijk geen mogelijkheid tot storneren. Je moet de incasso altijd door de loterij zelf laten beëindigen. Als je dit niet doet, blijf je meespelen.

Manieren om Lucky Day op te zeggen

Het opzeggen van jouw abonnement bij een loterij is niet altijd even makkelijk. Gelukkig is dit bij Lucky Day niet bijzonder ingewikkeld. Er zijn namelijk drie manieren waarop je Lucky Day kunt opzeggen: telefonisch, online en schriftelijk. Hieronder vind je de mogelijkheden:

 1. Telefonisch

 2. Lucky Day is telefonisch bereikbaar via 070-550 0852. De klantenservice van deze loterij is op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur te bereiken. Wil je telefonisch Lucky Day opzeggen? Dan kun je te maken krijgen met wachttijden. Bel daarom bij voorkeur op rustige tijden. De kans op een lange wachttijd is het kleinst tussen 14.00 en 16.00 uur.
 3. Online opzeggen Lucky Day

 4. Niet iedereen vindt het prettig om Lucky Day telefonisch op te zeggen. Geen probleem, want je kunt Lucky Day ook online opzeggen. Dit kan via het opzegformulier op de website van de loterij. Je vult hier simpelweg de gevraagde gegevens in en verstuurt jouw opzegging.
 5. Opzegservice

 6. Als je direct je opzegging wilt regelen, dan kun je gebruikmaken van onze opzegservice. De opzegging bij Lucky Day is dan in een aantal eenvoudige stappen geregeld. Vul je gegevens in, kies de verzendmethode en wij regelen de rest.
 7. Schriftelijk

 8. Naast telefonisch en online kun je Lucky Day schriftelijk opzeggen. Hiervoor stuur je jouw opzegging naar Klantenservice Lucky Day, Postbus 818, 2700 AV Zoetermeer. Wie zijn abonnement schriftelijk opzegt, moet niet vergeten zijn NAW-gegevens te vermelden. Zet ook het bankrekeningnummer waar Lucky Day van afgeschreven wordt in de opzegbrief .

Lucky Day stopzetten via Opzeggen.nl

Lucky Day is een fluitje van een cent als je voor Opzeggen.nl kiest. Bij ons zeg je jouw abonnement bij Lucky Day op via een opzegbrief. Het opstellen van deze brief kost je slechts een fractie van jouw tijd, waardoor alles snel geregeld is. Bovendien krijg je op deze manier niet te maken met wachttijden, iets wat bij bijvoorbeeld telefonisch opzeggen wel het geval is.

Online per aangetekende brief
Kies je ervoor om jouw Lucky Day abonnement op te zeggen via Opzeggen.nl? Dan vul je bij stap 1 jouw gegevens in. Bij stap 2 kies je vervolgens een manier waarop je jouw opzegging wilt versturen. Je kunt voor aangetekend versturen en standaard verzending kiezen. Aangetekend versturen is aanbevolen. Waarom? Omdat je jouw opzegbrief dan kunt volgen via track en trace en je een ontvangstbevestiging krijgt. Wie zijn opzegging via Opzeggen.nl aangetekend verstuurt, krijgt bovendien €1,06 korting.

Profiteer van onze opzeggarantie
Wie voor Opzeggen.nl kiest, geniet van onze opzeggarantie. Hiermee garanderen wij je dat jouw abonnement bij Lucky Day ook daadwerkelijk wordt opgezegd. Gaat er toch iets mis? Dan gaat onze jurist gratis voor jou aan de slag om de opzegging alsnog naar tevredenheid te regelen. Als je een maand langer hebt gespeeld dan strikt nodig was, vergoeden wij je laatste lot.

Gratis opzegbrief
Opzeggen.nl biedt jou de mogelijkheid om een gratis opzegbrief te gebruiken als je niet langer mee wilt spelen met Lucky Day. Jij hoeft je hier niet voor te registreren en bovendien slaan wij je gegevens niet op. De gratis opzegbrief voor Lucky Day kun je zelf versturen, waardoor opzeggen een fluitje van een cent is.

AVG en Lucky Day

Loterijen moeten zich - net als andere organisaties, instanties en stichtingen - houden aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Als gevolg hiervan heb je als consument sinds 2018 het recht om vergeten te worden. Wil je dat Lucky Day jouw gegevens verwijdert? Dan hoef je de loterij hier alleen maar om te vragen. Doe dit bijvoorbeeld wanneer je de loterij opzegt. Lucky Day moet in dat geval alle gegevens verwijderen die herleidbaar zijn naar jou. Denk hierbij niet alleen aan NAW-gegevens, maar ook aan het IP-adres. In de opzegbrief voor Lucky Day voor Opzeggen.nl wordt er standaard een passage meegenomen over het verwijderen van jouw gegevens.

Bel me Niet register
Ben je geen klant (meer) van Lucky Day? Dan kan het zijn dat je zo nu en dan gebeld wordt door deze loterij. Als je niet mee wilt spelen of onlangs juist gestopt bent, zit je hier niet op te wachten. Schrijf je in dat geval in bij het Bel me Niet register. Wanneer je in dit register staat, word je niet (langer) gebeld door Lucky Day.

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Lucky Day

Hoe kan ik mijn Lucky Day loten opzeggen?
Je kunt jouw Lucky Day loten telefonisch, online en schriftelijk opzeggen. Daarnaast kun je gebruik maken van de opzegservice van Opzeggen.nl. Nadat je twee simpele stappen doorlopen hebt, versturen wij jouw opzegbrief naar de loterij.

Hoe zeg ik Lucky Day schriftelijk op?
Wie zijn Lucky Day abonnement schriftelijk op wil zeggen stuurt een opzegbrief naar Klantenservice Lucky Day, Postbus 818, 2700 AV Zoetermeer. Vergeet niet je volledige NAW-gegevens te vermelden in deze brief, zodat Lucky Day weet waar het om gaat. Vermeld ook de de bankrekening waar het geld van afgeschreven wordt.

Kan ik een automatisch incasso aan Lucky Day storneren?
Nee, je kunt een automatisch incasso aan Lucky Day niet storneren. Voor kansspelen is er namelijk geen mogelijkheid om bedragen die automatisch worden geïncasseerd terug te laten betalen. Richt je daarom tot de loterij zelf als je een automatisch incasso wilt beëindigen.

Waarom Lucky Day opzeggen via Opzeggen.nl?
Je kiest voor Opzeggen.nl omdat Lucky Day opzeggen je dan nauwelijks tijd kost. Je vult simpelweg jouw gegevens in en kiest op welke manier je de opzegging wilt versturen. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw Lucky Day abonnement wordt opgezegd. Daarnaast profiteer je bij ons van opzeggarantie, waardoor je zeker weet dat jouw Lucky Day abonnement wordt opgezegd.

Voor welke manier van verzending kies ik bij het opzeggen van Lucky Day?
Bij Opzeggen.nl kun je voor aangetekend versturen en voor standaard verzending kiezen. Voor standaard verzending betaal je €2,99 en voor aangetekend versturen €7,99. Ondanks dat aangetekend versturen duurder is, heeft dit wel de voorkeur. Je kunt jouw bestelling namelijk volgen via track en trace en je krijgt een ontvangstbevestiging. Bovendien krijg je bij Opzeggen.nl €1,06 korting. Elders betaal je namelijk €9,05 voor aangetekend versturen.

Hoe zorg ik ervoor dat ik niet langer gebeld wordt door Lucky Day?
Wie niet langer gebeld wil worden door Lucky Day registreert zich in het Bel me Niet register. Iedereen die hierin geregistreerd staat, mag namelijk niet langer telefonisch lastig gevallen worden door verkopers. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je binnenkort (opnieuw) gebeld wordt door Lucky Day.

Meest opgezegde loterijen


Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij

Telefoonnummer Lucky Day

We hebben nog geen telefoonnummer van Lucky Day in ons bestand.

Adres Lucky Day

Lucky Day
Postbus 818
2700 AV Zoetermeer