★★★★★
9.2 op basis van 3758 beoordelingen Kiyoh

Miljoenenspel opzeggen

Zeg hier direct Miljoenenspel op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3758 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3340 organisaties
  • Veilig

Miljoenenspel opzeggen werkt als volgt

Miljoenenspel opzeggen

Wil je het Miljoenenspel opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van het Miljoenenspel per wanneer je deelname wordt stopgezet.

Gratis opzegbrief

Alle opzegbrieven kun je direct gratis downloaden. Je hoeft niet te registeren en we slaan je gegevens niet op. De gratis opzegbrieven kun je zelf versturen. Zo eenvoudig werkt opzeggen.nl.

Verzendservice

Heb je geen postzegel in huis of wil je direct je opzegging online regelen? Je kunt dan gebruik maken van onze verzendservice. Wij faxen je opzegbrief naar Miljoenenspel en je ontvangt hiervan een verzendbevestiging per e-mail, inclusief een kopie van je opzegbrief.

Wil je de opzegbrief door ons aangetekend laten versturen naar Miljoenenspel? Dat kan ook. Voor slechts 3,99 Euro. Je ontvangt van ons een Track & Trace code waarmee je de verzending kunt volgen. Aangetekende stukken worden door ons op maandag verzonden.


Automatische incasso

Hou er rekening mee dat je de automatische incasso die je hebt afgegeven, alleen via Miljoenenspel kunt laten beëindigen.

Storneren

Specifiek voor kansspelen is er geen mogelijkheid om bedragen die automatisch worden geïncasseerd te laten storneren. Je moet de incasso altijd door de loterij laten beëindigen.

Miljoenenspel

De Staatsloterij is in 2012 gestart met het Miljoenenspel. Op elke zaterdag vindt een trekking plaats. Het idee achter het Miljoenenspel is om meer deelnemers een lagere prijs te laten winnen. De jackpot wordt verdeeld in prijzen van 1 miljoen. Wanneer de jackpot het maximum van 10 miljoen bereikt, dan valt deze gegarandeerd en winnen 10 deelnemers 1 miljoen.

Meest opgezegde loterijen


Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij


Miljoenenspel telefoonnummer en adres