★★★★★
9.2 op basis van 6796 beoordelingen Kiyoh

Televizier opzeggen

Zeg hier direct Televizier op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 6796 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Televizier opzeggen werkt als volgt

Televizier opzeggen

Wil je het programmablad Televizier opzeggen? Dat regel je snel via de opzegservice van opzeggen.nl. Vul de ontbrekende gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Televizier per wanneer jouw abonnement wordt stopgezet.

Gratis opzegbrief

Alle opzegbrieven kun je bij opzeggen.nl direct gratis downloaden, dus ook voor Televizier. Je hoeft je niet te registeren, zodat je binnen 2 minuten je opzegbrief gereed hebt. De gratis opzegbrieven kun je zelf versturen. Zo eenvoudig werkt opzeggen.nl.

Opzegtermijn

Wanneer je gebruik maakt van een kennismakings- of proefabonnement, dan stopt het abonnement automatisch aan het einde van de periode. Deze wordt dus niet automatisch verlengd.

Wanneer je gebruik maakt van een regulier abonnement, dan is dit abonnement na het eerste jaar per maand opzegbaar. Zorg er dus voor dat je minimaal een maand voor het eerste jaar eindigt je abonnement opzegt, zodat je niet een maand langer vastzit dan je eigenlijk wil.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Televizier je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Televizier? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Televizier je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!

Over Televizier

Televizier is het programmablad van AVROTROS. Wil je niet opzeggen maar heb je een bezorgklacht? Deze kun je melden via het telefoonnummer 0900 900 9033.

Meest opgezegde omroepen


Andere omroepen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Omroep

Telefoonnummer Televizier

Je kunt Televizier bereiken via het telefoonnummer 035 672 6850.

Adres Televizier

Televizier
Postbus 10050
1201 DB Hilversum