★★★★★
9.1 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Disney Plus opzeggen

Zeg hier direct Disney Plus op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Disney Plus opzeggen werkt als volgt

Disney Plus opzeggen

Wil je Disney Plus opzeggen? Dat doe je eenvoudig en gratis via de app. Je kunt ook gebruik maken van onze opzegservice. Vul de gevraagde gegevens in en jouw opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Disney Plus wanneer jouw abonnement wordt stopgezet. De automatische incasso stopt dan uiteraard ook.

Verzendservice

Je kunt ook gebruik maken van onze opzegservice. Wij versturen jouw opzegbrief naar Disney Plus. Je ontvangt hiervan een bevestiging van ons, inclusief een track & trace code om jouw opzegbrief te volgen. Opzeggingen naar Disney Plus sturen wij altijd aangetekend via PostNL. Een opzegging via opzerggen.nl is altijd rechtsgeldig.

Wat is Disney Plus?

Met een abonnement op Disney Plus kun je content bekijken van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Onbeperkt en ook Disney biedt de mogelijkheid om content te downloaden en offline te bekijken.

Wat kost Disney Plus?

Disney Plus kost 6,99 Euro per maand. Je kunt ook een jaarabonnement afnemen voor 69,99 Euro. Je bespaart hiermee weliswaar op de kosten, maar je krijgt geen geld terug wanneer je binnen dat jaar wilt opzeggen. Als je twijfelt over de duur van je abonnement, dan kun je beter een maandabonnement afnemen. Het maandabonnement kun je maandelijks opzeggen.

Meest opgezegde online diensten


Andere online diensten


Bekijk alle bedrijven in de branche: Online diensten

Telefoonnummer Disney Plus

Je kunt Disney Plus bereiken via het telefoonnummer 0900 943 210.

Adres Disney Plus

Disney Plus
Postbus 23658
1100 ED Amsterdam