★★★★★
9.1 op basis van 7022 beoordelingen Kiyoh

Netflix opzeggen

Zeg hier direct Netflix op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7022 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Netflix opzeggen werkt als volgt

Netflix opzeggen

Wil je je Netflix abonnement opzeggen? Ook dat regel je eenvoudig via opzeggen.nl. Vul de ontbrekende gegevens in en de opzegging wordt automatisch aangepast. Download de opzegging gratis, onderteken deze en verstuur deze naar het opgegeven adres Je ontvangt een bevestiging van Netflix per wanneer je abonnement en de bijbehorende automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Wil je de opzegging direct online regelen? Gebruik dan onze opzegservice. Wij versturen je opzegging direct naar Netflix en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging. Makkelijker kan het niet!

Opzeggarantie

Wanneer je de opzegging door ons laat versturen, dan krijg je van ons opzeggarantie. Wij sturen je opzegging via aangetekende post. Zo kun jij bijhouden wanneer Netflix de opzegging heeft ontvangen (en hiervoor heeft getekend). Dit in combinatie met de opzet van de opzegging garandeert dat je opzegging juist zal worden afgehandeld. Wanneer er onverhoopt toch discussie ontstaat over je opzegging, dan hebben wij een jurist in dienst die gratis voor jou aan de slag gaat!

Over Netflix

Netflix biedt onbeperkt kijken van films en series. Volgens ons de oplossing voor illegaal downloaden. Netflix is zo populair, dat ze al geruime tijd een eigen productiehuis hebben en veel series en films zelf produceren. Inmiddels heeft Netflix meer dan 150 miljoen betalende gebruikers.

Meest opgezegde online diensten


Andere online diensten


Bekijk alle bedrijven in de branche: Online diensten

Telefoonnummer Netflix

We hebben nog geen telefoonnummer van Netflix in ons bestand.

Adres Netflix

Netflix
Karperstraat 8-10
1075 KZ Amsterdam