★★★★★
9.2 op basis van 6782 beoordelingen Kiyoh

Prime Video opzeggen

Zeg hier direct Prime Video op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 6782 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Prime Video opzeggen werkt als volgt

Prime Video opzeggen

Wil je Prime Video opzeggen? Dat doe je eenvoudig en gratis door in te loggen op je account en daar je lidmaatschap aan te passen. Je kunt ook gebruik maken van onze opzegservice. Vul de gevraagde gegevens in en jouw opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Prime Video wanneer jouw abonnement wordt stopgezet. De automatische incasso stopt dan uiteraard ook.

Opzeggen Prime Video bij prijswijziging

Past Prime Video de prijzen van haar abonnementen aan? Dan kun je gratis en direct opzeggen. Dit geldt altijd bij prijsverhogingen.

Verzendservice

Je kunt ook gebruik maken van onze opzegservice. Wij versturen jouw opzegbrief naar Prime Video (Amazon). Je ontvangt hiervan een bevestiging van ons. Een opzegging via opzerggen.nl is altijd rechtsgeldig.

Wat is Prime Video ?

Prime Video is de betaalde videodienst van Amazon. Met Prime Video kun je allerlei films en series bekijken, zonder reclame. Als je Prime Video afneemt van Amazon, dan ontvang je ook gratis bezorging van een aantal Prime items. Geen echt argument om Prime Video af te nemen, maar als je een Amazon gebruiker bent, dan kan dit wel een extra voordeeltje opleveren.

Wat kost Prime Video ?

Prime Video kost 2,99 Euro per maand. De eerste maand kun je gratis kijken. Je kunt jouw abonnement op Prime Video altijd gratis opzeggen.

Meest opgezegde online diensten


Andere online diensten


Bekijk alle bedrijven in de branche: Online diensten

Telefoonnummer Prime Video

Je kunt Prime Video bereiken via het telefoonnummer +44 2070 237 939.

Adres Prime Video

Prime Video
Mr. Treublaan 7
1097 DP Amsterdam