★★★★★
9.1 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

Spotify opzeggen

Zeg hier direct Spotify op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Spotify opzeggen werkt als volgt

Spotify opzeggen

Wil je jouw Spotify account opzeggen? Dat doe je eenvoudig via jouw Spotify account. Login, ga naar jouw accountoverzicht en daar kun je jouw Spotify abonnement wijzigen. Maak je gebruik van Spotify via een partner van Spotify (bijvoorbeeld KPN), dan kun je inloggen in de 'mijn' omgeving van KPN en daar jouw Spotify account opzeggen.

Gemakkelijk Spotify Opzeggen met Opzeggen.nl

Opzeggen van een abonnement kan soms een tijdrovende klus lijken, maar met de diensten van Opzeggen.nl wordt het een fluitje van een cent. Wil je direct je opzegging online regelen zonder in te loggen bij Spotify of een partner van Spotify? Dan kun je ook gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen jouw opzegbrief naar Spotify en je ontvangt van ons hiervan een verzendbevestiging met daarbij een kopie van je opzegbrief. Onze service maakt gebruik van juridisch gevalideerde opzegbrieven en voorziet je van alle benodigde informatie om je abonnement zonder gedoe te beëindigen. Makkelijker kan niet!

Over Spotify

Eenvoudig non-stop muziek luisteren en kiezen uit alle denkbare muziek? Dan zit je bij Spotify goed. Je kunt eenvoudig de Spotify app downloaden op je telefoon en direct starten met het luisteren naar muziek. Ook biedt Spotify een handig familie abonnement waarmee je met jouw hele gezin eenvoudig naar muziek kunt luisteren. Wist je dat er elke maand 574 miljoen mensen naar muziek op Spotify luisteren? Daarvan betalen er 226 miljoen mensen voor de dienst, de rest heeft een gratis account met reclames. Regelmatig komt Spotify met updates in abonnementen en voorwaarden, waardoor het aantal luisteraars die het opzeggen van Spotify overwegen, ook nog steeds groeit. Ook andere alternatieven voor ongelimiteerd luisteren naar muziek nemen toe, waardoor de druk op Spotify verder toeneemt.

Het Belang van Spotify Opzeggen

We begrijpen dat muzieksmaak verandert, of dat je misschien een andere streamingdienst wilt proberen. Daarom is het opzeggen van je Spotify-abonnement van groot belang. Om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, staat Opzeggen.nl klaar om je te helpen. Onthoud: 'Spotify opzeggen' is de sleutelterm om onze opzegservice te vinden, en we garanderen dat je snel weer op de juiste muzikale weg bent!

Meest opgezegde online diensten


Andere online diensten


Bekijk alle bedrijven in de branche: Online diensten

Contact Spotify

De makkelijkste manier om jouw Spotify account op te zeggen doe je door in te loggen bij Spotify en daar jouw abonnement te wijzigen.

Geen inloggegevens meer bij de hand? Dan kun je ook direct online opzeggen met onderstaande opzegservice.

Adres Spotify

Spotify AB
T.a.v. Klantenservice
Birger Jarlsgatan 61
113 56 Stockholm
Zweden