9.1 op basis van 7444 beoordelingen

Diabetes Fonds opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Diabetes Fonds

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7444 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7444 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Vlug en goed geregeld

Henny, Wormerveer

24-2-2024

7

Ik ontvang geen Avro-Televizier meer, dus de opzegging is gelukt

Eveline, Leutingewolde

24-2-2024

10

Vlug en goed geregeld

Henny, Wormerveer

24-2-2024

7

Ik ontvang geen Avro-Televizier meer, dus de opzegging is gelukt

Eveline, Leutingewolde

24-2-2024

7

Prima afgewikkeld

Theo van Alst, DOORNENBURG

24-2-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Diabetes Fonds opzeggen

Het Diabetes Fonds werkt via wetenschappelijk onderzoek en voorlichting aan genezing van diabetes, een gezond leven zonder dagelijkse zorgen over diabetes en complicaties. Ben je donateur van dit goede doel? Dan lever je hier een belangrijke bijdrage aan. Ondanks dat het Diabetes Fonds jouw donatie goed kan gebruiken, kun je besluiten om niet langer geld te doneren. Wanneer het goede doel automatisch geld van jouw rekening afschrijft, moet je het Diabetes Fonds opzeggen. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vertellen we jou namelijk alles wat je moet weten over het Diabetes Fonds opzeggen.

Op deze pagina

Contactgegevens van Diabetes Fonds
Beëindigen van jouw donatie aan het Diabetes Fonds
Hoe kan ik mijn Diabetes Fonds lidmaatschap opzeggen?
Voordelen van Diabetes Fonds stopzetten via Opzeggen.nl
Zo zorg je ervoor dat het Diabetes Fonds je niet meer belt
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van het Diabetes Fonds

Contactgegevens van Diabetes Fonds

Naam

Stichting Diabetes Fonds

Adres

Stationsplein 139

Postcode

3818 le

Plaats

Amersfoort

Kamer van koophandel

41178025

Telefoonnummer

033 - 462 2055

E-mailadres

Info@diabetesfonds.nl

Beëindigen van jouw donatie aan het Diabetes Fonds

Wie geld wil doneren aan het Diabetes Fonds, kan dit op verschillende manieren doen. Je kunt onder meer voor een eenmalige donatie kiezen. In dat geval is het Diabetes Fonds opzeggen niet nodig. Je maakt zelf eenmalig geld over naar dit goede doel of geeft het Diabetes Fonds toestemming voor een eenmalige incasso. Doneer je maandelijks geld en wil je jouw donatie beëindigen? Dan moet je zelf het Diabetes Fonds opzeggen. Een automatische incasso stopt namelijk alleen als je deze zelf beëindigt.

Diabetes Fonds opzeggen voorwaarden

Omdat het hier over opzeggen gaat, denken veel mensen al snel aan een opzegtermijn. Niet gek, want hier krijg je bij het opzeggen van loterijen, verzekeringen en abonnementen mee te maken. Toch is dit bij het opzeggen van een goed doel niet aan de orde. De meeste goede doelen werken namelijk niet met een opzegtermijn. Hierdoor kun je jouw Diabetes Fonds lidmaatschap op ieder gewenst moment opzeggen. Wel hanteren goede doelen een verwerkingstijd van maximaal 30 dagen. Verwacht daarom niet dat het Diabetes Fonds jouw opzegging direct verwerkt.

Automatische incasso storneren

Het duurt vaak maximaal 30 dagen voordat het Diabetes Fonds jouw opzegging verwerkt heeft. Als je maandelijks geld doneert aan dit goede doel, kan het zijn dat een incasso en opzegging elkaar kruisen. Het gevolg hiervan is dat er na een opzegging toch nog geld af kan worden geschreven door het Diabetes Fonds. Gelukkig is het mogelijk om dit geld terug te laten boeken (storneren) door de bank. Dit kan tot twee maanden nadat het geld van jouw rekening is afgeschreven.

Wijzig jouw donatie

Als jouw financiële situatie gewijzigd is, wil je mogelijk jouw maandelijkse donatie aan het Diabetes Fonds opzeggen. Vind je dit jammer? Wijzig dan de hoogte van jouw donatiebedrag. Wie voortaan minder geld wil doneren aan dit goede doel, richt zicht tot de klantenservice van het Diabetes Fonds. Om jouw wijziging snel en goed te verwerken, kun je het beste telefonisch contact opnemen. In het keuzemenu dat je te horen krijgt, kies je voor optie 2. De medewerker die je dan aan de lijn krijgt kan de wijziging vaak direct doorvoeren, waardoor bij de eerstvolgende incassoronde het lagere bedrag wordt afgeschreven.

Hoe kan ik mijn Diabetes Fonds lidmaatschap opzeggen?

Zie je geen heil in het verlagen van jouw donatiebedrag? Dan zit er niets anders op dan het Diabetes Fonds opzeggen. Het goede doel biedt je verschillende mogelijkheden om jouw lidmaatschap stop te zetten. Wij zetten de opties hieronder voor je op een rijtje.
Telefonisch een Diabetes Fonds donatie opzeggen kan onder meer door telefonisch contact op te nemen. Het goede doel is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Wanneer je belt, krijg je een keuzemenu te horen. Voor opzeggen kies je optie 2. De medewerker die je vervolgens aan de lijn krijgt, zal je vragen naar de reden van opzeggen. Het voordeel van telefonisch het Diabetes Fonds opzeggen is dat jouw opzegging vaak direct verwerkt kan worden. Hierdoor is de kans klein dat een opzegging en incasso elkaar kruisen. Per e-mail het Diabetes Fonds ziet graag dat mensen die willen opzeggen dit telefonisch doen. Dit komt vooral doordat je dan een medewerker aan de lijn krijgt. Hij/zij zal je proberen over te halen om donateur te blijven. Zit je hier niet op te wachten? Dan kun je het Diabetes Fonds opzeggen per e-mail. Adresseer jouw e-mail aan info@diabetesfonds.nl en geef in de onderwerpregel aan dat het om een opzegging gaat. Het Diabetes Fonds kan jouw mail op deze manier direct doorzetten naar de juiste afdeling, waardoor een opzegging vaak sneller verwerkt wordt. Online op de website van het Diabetes Fonds vind je geen mogelijkheid om jouw lidmaatschap online op te zeggen. Dankzij de opzegservice van Opzeggen.nl kun je een donatie aan dit goede doel toch online opzeggen. Online het Diabetes Fonds opzeggen is een fluitje van een cent als je dit via onze website doet. Je hoeft namelijk alleen maar jouw gegevens in te vullen en een verzendmethode te kiezen. Opzeggen.nl zorgt er vervolgens voor dat jouw Diabetes Fonds opzegbrief bij het goede doel wordt afgeleverd.

Voordelen van Diabetes Fonds stopzetten via Opzeggen.nl

Als je nog niet eerder gebruik hebt gemaakt van de opzegservice van Opzeggen.nl, vraag jij je mogelijk af waarom je hiervoor zou kiezen. Voornaamste reden hiervoor is dat opzeggen een fluitje van een cent is als je dit via Opzeggen.nl doet. Je beëindigt jouw lidmaatschap namelijk in twee simpele stappen. Als je deze doorlopen hebt, versturen wij jouw opzegbrief naar het Diabetes Fonds. Hierdoor ben je aanzienlijk minder tijd kwijt dan wanneer je jouw donatie telefonisch of per mail stop wilt zetten.

100% opzeggarantie

Eén van de grootste voordelen van opzeggen via Opzeggen.nl is dat je profiteert van onze 100% opzeggarantie. Dit houdt in dat je er bij ons van verzekerd bent dat jouw opzegging goed verwerkt wordt door het Diabetes Fonds. Gebeurt dit niet? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om ervoor te zorgen dat de opzegging alsnog goed verwerkt wordt. Als je zelf het Diabetes Fonds opzegt, moet je er zelf achteraan als een goed doel jouw opzegging niet goed verwerkt.

Volg jouw opzegbrief

Laat je jouw opzegbrief aangetekend versturen door Opzeggen.nl? Dan krijg je van ons een track & trace code. Hierdoor kun je jouw opzegbrief volgen. Daarnaast sturen wij je een bericht als de brief bij het Diabetes Fonds is afgeleverd. Voor aangetekend versturen betaal je meer dan voor standaard verzending. Wie voor deze laatste verzendmethode kiest, ontvangt geen track & trace code. Hierdoor kun je jouw opzegbrief niet volgen en bovendien krijg je geen ontvangstbevestiging. Vandaar dat aangetekend versturen de voorkeur heeft.

Gratis download

Een derde voordeel van het Diabetes Fonds opzeggen via Opzeggen.nl is dat je geen gebruik hoeft te maken van onze opzegservice. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een opzegbrief te downloaden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld, verwerken wij deze direct in de brief. Jij kunt hem vervolgens downloaden. Stuur hem zelf op naar het Diabetes Fonds en jouw opzegging is geregeld. Let op: je profiteert niet van onze service en garantie als je niet voor onze opzegservice kiest.

Zo zorg je ervoor dat het Diabetes Fonds je niet meer belt

Het Diabetes Fonds mag telefonisch contact met je opnemen als je hier - op welke manier dan ook - toestemming voor hebt gegeven. Je kunt eveneens gebeld worden door dit goede doel als je donateur bent of dit in een recent verleden bent geweest. Stel je het niet op prijs dat je gebeld wordt door het Diabetes Fonds? Geef dit dan aan tijdens het telefoongesprek. Dankzij het recht van verzet moet een goed doel jouw verzoek accepteren. Het gesprek wordt beëindigd en je wordt in de toekomst niet opnieuw gebeld. Inschrijven voor het bel-me-niet register is niet meer mogelijk. Dit register is sinds 1 juli 2021 opgeheven.

Laat jouw persoonsgegevens verwijderen

Wil je jouw Diabetes Fonds lidmaatschap opzeggen via Opzeggen.nl? Dan kun je in de opzegbrief een alinea over het verwijderen van persoonsgegevens op laten nemen. Hiervoor vink je het vakje ‘verwijder mijn persoonsgegevens’ aan. Wij voegen deze alinea dan direct toe aan jouw gepersonaliseerde opzegbrief. Wie een goed doel verzoekt om zijn gegevens te verwijderen, hoeft niet bang te zijn dat hij hier in de toekomst nog door benaderd wordt.

Klacht indienen over het Diabetes Fonds

Heb je een klacht over het Diabetes Fonds? Dan kun je deze telefonisch, per mail, per post en via het online klachtenformulier indienen bij het goede doel. Binnen drie werkdagen na het indienen van een klacht stuurt het Diabetes Fonds jou een bevestiging van ontvangst. De klacht wordt binnen uiterlijk tien werkdagen in behandeling genomen. Als er meer tijd nodig is om de klacht te behandelen, licht het goede doel je in over verdere afwikkeling.

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van het Diabetes Fonds

Wat is het nadeel van het Diabetes Fonds telefonisch opzeggen?

Het grootste nadeel van telefonisch het Diabetes Fonds opzeggen is dat je een medewerker aan de lijn krijgt. Hij/zij zal je vragen waarom je opzegt en probeert je waarschijnlijk over te halen toch donateur te blijven. Wanneer je voor opzeggen via Opzeggen.nl kiest, hoef je hier niet bang voor te zijn.

Hoe lang duurt het voordat mijn Diabetes Fonds opzegging verwerkt is?

Het Diabetes Fonds verwerkt een opzegging de ene keer sneller dan de andere keer. Hierdoor is het niet precies te zeggen hoe lang de verwerking duurt. Dit goede doel verwerkt een opzegging altijd binnen maximaal 30 dagen.

Wat kan ik doen als het Diabetes Fonds na een opzegging nog geld afschrijft?

Door de verwerkingstijd kan het zijn dat een opzegging en incasso elkaar kruisen. Als het Diabetes Fonds na een opzegging nog geld van jouw rekening afschrijft, kun je dit terug laten boeken door de bank. Dit kan tot twee maanden nadat het goede doel het geld heeft afgeschreven.

Moet ik mijn opzegbrief aangetekend versturen naar het Diabetes Fonds?

Je bent niet verplicht om jouw opzegbrief aangetekend te versturen, maar dit heeft wel de voorkeur. Als je voor een aangetekende brief kiest, krijg je namelijk een track & trace code. Hiermee kun je jouw brief volgen. Bovendien sturen wij je een ontvangstbevestiging als jouw opzegbrief is afgeleverd bij het Diabetes Fonds.

Kan ik ook alleen een Diabetes Fonds opzegbrief downloaden?

Ja, je hoeft geen gebruik te maken van de opzegservice van Opzeggen.nl. Vul in dat geval jouw gegevens in en download de brief. Je moet deze vervolgens zelf versturen naar het goede doel. Wie voor deze optie kiest, profiteert niet van de service en garantie die wel voor onze opzegservice geldt.

Meest opgezegde goede doelen

Telefoonnummer Diabetes Fonds

Je kunt Diabetes Fonds bereiken via het telefoonnummer 033 - 462 20 55.

Adres Diabetes Fonds

Diabetes Fonds

Stationsplein 139

3818 LE Amersfoort

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden