★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Dutch Pharma opzeggen

Zeg hier direct Dutch Pharma op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Dutch Pharma opzeggen werkt als volgt

Dutch Pharma Opzeggen

Wil je zendingen van Dutch Pharma stopzetten? Vul de gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres, of maak gebruik van onze gratis verzendservice. Je ontvangt een bevestiging van Dutch Pharma per wanneer de vervolgzendingen worden stopgezet.

Verzendservice

Heb je geen postzegel in huis of wil je direct je opzegging online regelen? Je kunt dan gebruik maken van onze verzendservice. Wij sturen je opzegbrief naar Dutch Pharma en je ontvangt hiervan een verzendbevestiging per e-mail, inclusief een kopie van je opzegbrief.

Opzeggen bij Dutch Pharma

In haar algemene voorwaarden heeft Dutch Pharma het volgende aan: "De toezending van het probeerpakket (met voldoende voor één maand) is 3 weken geheel vrijblijvend. U krijgt daarmee ruim de tijd om onze producten te testen en u te overtuigen of deze producten in uw persoonlijke geval voordeel opleveren. Wilt u daarna geen vervolgzendingen meer ontvangen ? Stuur dan uiterlijk binnen 3 weken na ontvangst van uw probeerpakket schriftelijk een voldoende gefrankeerd annuleerverzoek aan: Dutch Pharma, Postbus 4968, 4803 EZ Breda of stuur uw verzoek per E-mail naar info@dutchpharma.nl. We hebben een duidelijk voorkeur voor opzeggingen per E-mail, immers door uw opzeg E-mail te bewaren in uw verzonden E-mail box kunt u in voorkomende gevallen altijd aantonen dat u tijdig heeft opgezegd. In de gepersonaliseerde brief bij uw probeerpakket staan daartoe een aantal relevante data, zoals de datum van verzending (= briefdatum) en de datum dat we voorbereidingen gaan treffen voor het toezenden van de vervolgzending. (=periodedatum). Wilt u deze vervolgzendingen annuleren, stuur dan uw verzoek daartoe uiterlijk 5 dagen voor die aangegeven periodedatum aan ons door. Wij verwerken annuleringen tot en met exact 22 dagen na de verzenddatum van het probeerpakket. We houden dus rekening met een pakketverzendtijd van één dag."


Over Dutch Pharma

Dutch Pharma is een Nederlands bedrijf dat voedingssupplementen levert. Een belangrijk onderdeel van hun werkwijze is het sturen van vervolgzendingen; wanneer je een probeerpakket bestelt, dan moet je er dus op letten dat je snel een annuleerverzoek indient, voordat het vervolgpakket wordt afgeleverd.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer Dutch Pharma

We hebben nog geen telefoonnummer van Dutch Pharma in ons bestand.

Adres Dutch Pharma

Dutch Pharma
Postbus 4968
4803 EZ Breda