★★★★★
9.2 op basis van 1061 beoordelingen Kiyoh

ECI opzeggen

Zeg hier direct ECI op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 1061 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2840 organisaties
  • Veilig

ECI opzeggen werkt als volgt

ECI Opzeggen

Wil je ECI opzeggen? Vul de gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van ECI per wanneer je lidmaatschap wordt stopgezet.

Alle opzegbrieven kun je direct gratis downloaden. Je hoeft niet te registeren en we slaan je gegevens niet op. De gratis opzegbrieven kun je zelf versturen. Zo eenvoudig werkt opzeggen.nl.

Verzendservice

Heb je geen postzegel in huis of wil je direct je opzegging online regelen? Je kunt dan gebruik maken van onze verzendservice. Wij sturen je opzegbrief naar ECI en je ontvangt hiervan een verzendbevestiging per e-mail, inclusief een kopie van je opzegbrief.

Opzeggen bij ECI

Dat is helaas niet makkelijk via de website van ECI. Ze verwijzen naar een login pagina waar je op kunt zeggen. Wel jammer als je nog geen account hebt, dan moet je dat eerst nog even aanmaken. Heb je geen account bij ECI om in te loggen? Dan kun je ook de ECI opzegbrief gebruiken.


Over ECI

ECI zal bij de meeste mensen bekend zijn als boekenclub. Opgericht in 1967 vooral groot geworden met de catalogus waar vele duizenden klanten hun boeken uit bestelden. Maar ECI is in zwaar weer terecht gekomen door veranderende marktomstandigheden en op 14 januari 2014 failliet verklaard. Vlak daarna is ECI overgenomen door Novamedia (bekend van De Goede Doelen Loterijen). ECI gaat onder de eigen naam verder. Let er op dat je het juiste adres gebruikt, ECI was zo vriendelijk om alle opzegbrieven die wij naar hen hebben gestuurd, ongeopend te retourneren. Vanaf mei 2014 lijkt ECI weer bereikbaar voor opzeggingen.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Maak nu gratis je ECI opzegbrief

ECI telefoonnummer en adres