★★★★★
9.1 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Europac Alarmcentrale opzeggen

Zeg hier direct Europac Alarmcentrale op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Europac Alarmcentrale opzeggen werkt als volgt

EuroPAC Alarmcentrale opzeggen

Wil je EuroPAC Alarmcentrale opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van EuroPAC Alarmcentrale per wanneer je contract en de bijbehorende automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Direct je opzegging regelen? Gebruik dan onze verzendservice. Wij faxen je opzegging naar EuroPAC Alarmcentrale en jij ontvangt hiervan een bevestiging met daarbij een kopie van de opzegging. Makkelijker kan het niet!

Opzegtermijn

Let op! In de voorwaarden van EuroPAC wordt gemeld dat het contract telkens voor de duur van 1 jaar wordt verlengd (wanneer niet 3 maanden voor het verlopen van contract is opgezegd!). In het geval van een zakelijke overeenkomst (een overeenkomst tussen EuroPAC en een bedrijf) is dit geoorloofd, maar wanneer je persoonlijk een contract aan gaat met EuroPAC (bijvoorbeeld voor de beveiliging van je huis), dan is dit niet geoorloofd. In dat geval geldt de Wet van Dam en geldt een opzegtermijn na het eerste jaarcontract van 1 maand.


Over EuroPAC Alarmcentrale

EuroPAC Alarmcentrale is een onafhankelijke alarmcentrale. EuroPAC Alarmcentrale is actief in alarmverwerking en andere vormen van dienstverlening, die direct te maken hebben met alarmverwerkingsactiviteiten. EuroPAC Alarmcentrale heeft een Ministeriële vergunning gekregen onder nummer PAC 105.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer Europac Alarmcentrale

Je kunt Europac Alarmcentrale bereiken via het telefoonnummer 0412 - 654 000.

Adres Europac Alarmcentrale

Europac Alarmcentrale
Batavenweg 2
5349 BB OSS