★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Feenstra opzeggen

Zeg hier direct Feenstra op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Feenstra opzeggen werkt als volgt

Feenstra Opzeggen

Wil je een dienst van Feenstra opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in. De opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Feenstra per wanneer je contract wordt stopgezet.

Opzegtermijn

Alle service abonnementen van Feenstra hebben een minimale looptijd van één jaar. Na deze minimale looptijd is het abonnement maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand. Voorbeeld: de looptijd van het abonnement eindigt op 31 december. Het abonnement kan dan beëindigd worden per 1 januari mits dit uiterlijk 30 november is doorgegeven.

Verzendservice

Nog meer gemak? Je kunt dan gebruik maken van onze verzendservice. Wij sturen je opzegging naar Feenstra en je ontvangt van ons per email een verzendbevestiging en een kopie van je opzegging. Eenvoudiger kan het niet.

Over Feenstra

Feenstra is gestart in 1947. Tegenwoordig profileert Feenstra zich als allround energie service provider op het gebied van verwarming, ventilatie, isolatie, veiligheid en zon. Feenstra heeft 800 gecertificeerde vakmensen en vestigingen verspreid over het land.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer Feenstra

We hebben nog geen telefoonnummer van Feenstra in ons bestand.

Adres Feenstra

Feenstra
Postbus 88
8200 AG Lelystad