★★★★★
9.1 op basis van 7017 beoordelingen Kiyoh

Lexa.nl opzeggen

Zeg hier direct Lexa.nl op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7017 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Lexa.nl opzeggen werkt als volgt

Opzeggen Lexa.nl

Wil je een lidmaatschap bij Lexa.nl opzeggen? Vul de benodigde gegevens in en je opzegbrief wordt automatisch gegenereerd. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Lexa.nl per wanneer je lidmaatschap wordt stopgezet.

Opzegtermijn Lexa.nl

Het betaalde lidmaatschap wordt na het verlopen van de initiële periode stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd. Na de eerste periode is het lidmaatschap bij Lexa.nl maandelijks opzegbaar.

Verzendservice

Wil je het lidmaatschap bij Lexa.nl direct via opzeggen.nl beëindigen? Dat kan ook. Zodra je de benodigde gegevens hebt ingevuld kun je de opzegbrief door ons laten versturen voor 2,99 Euro. Uiteraard ontvang je van ons een bevestiging van de verzending.

Herroepingsrecht

Ook voor Lexa.nl geldt het herroepingsrecht. Je hebt dus tot 14 dagen na het aangaan van het lidmaatschap de mogelijkheid om af te zien van het lidmaatschap. Hou er wel rekening mee dat Lexa.nl zich het recht voorbehoud om voor eventueel genoten diensten tijdens deze 14 dagen, een 'redelijke' vergoeding in rekening te brengen.

Over Lexa.nl

Lexa is een handelsnaam van Meetic Netherlands BV, een onderdeel van het Franse Meetic. Meetic bestaat sinds 2002 en is Europees marktleider op het gebied van online dating. De Nederlandse vestiging vind je in Amsterdam. Lexa maakt onderdeel uit van een group, met onder andere de volgende dating websites:

  • Lexa
  • Meetic
  • Match
  • Secret.de
  • Ourtime

Persoonlijke data laten verwijderen door Lexa.nl

Wil je dat Lexa je niet meer benaderd in de toekomst? En ook geen gegevens meer van je bewaard? Dan kun je vragen om al je gegevens te verwijderen in het kader van de AVG (Europese wetgeving die het voor jou als consument mogelijk maakt om je gegevens door organisaties volledig te laten verwijderen. Je kunt een verzoek tot verwijdering van je gegevens per e-mail kenbaar maken via privacy@lexa.nl.

Wat zeggen opzeggers over opzeggen bij Lexa?

Mariët uit Baarn - "Werkte niet, dus opgezegd. Kon optie om op te zeggen niet vinden op Lexa.nl, dus kwam ik bij jullie terecht. Goed dat het is geregeld."

Otto uit Kaatsheuvel - "Ben aan het daten, dus geen behoefte meer aan Lexa. Opzeggen was prima snel geregeld."

Louis uit Emmen - "Een account starten gaat stuk makkelijker dan een account opzeggen. Maar ja, dat is niet alleen zo bij Lexa."

Laure uit Roermond - "Aangetekend was niet gelukt, werd geweigerd door Lexa. Maar jullie hebben blijkbaar nogmaals mijn opzegbrief aangetekend verstuurd, want na contact met iemand van jullie kreeg ik nieuwe link en toen ging het goed."

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer Lexa.nl

Je kunt Lexa.nl bereiken via het telefoonnummer +31 (0) 208084775 .

Adres Lexa.nl

Lexa.nl
Postbus 10813
1001EV Amsterdam