★★★★★
9.3 op basis van 872 beoordelingen Kiyoh

Lexa.nl opzeggen

Zeg hier direct Lexa.nl op

★★★★★
9.3 van 10 op basis van 872 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2640 organisaties
  • Veilig

Lexa.nl opzeggen werkt als volgt

Opzeggen Lexa.nl

Wil je een lidmaatschap bij Lexa.nl opzeggen? Vul de benodigde gegevens in en je opzegbrief wordt automatisch gegenereerd. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Lexa.nl per wanneer je lidmaatschap wordt stopgezet.

Opzegtermijn Lexa.nl

Het betaalde lidmaatschap wordt na het verlopen van de initiële periode stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd. Na de eerste periode is het lidmaatschap bij Lexa.nl maandelijks opzegbaar.

Verzendservice

Wil je het lidmaatschap bij Lexa.nl direct via opzeggen.nl beëindigen? Dat kan ook. Zodra je de benodigde gegevens hebt ingevuld kun je de opzegging door ons laten versturen voor 2,99 Euro. Uiteraard ontvang je van ons een bevestiging van de verzending.


Herroepingsrecht

Ook voor Lexa.nl geldt het herroepingsrecht. Je hebt dus tot 14 dagen na het aangaan van het lidmaatschap de mogelijkheid om af te zien van het lidmaatschap. Hou er wel rekening mee dat Lexa.nl zich het recht voorbehoud om voor eventueel genoten diensten tijdens deze 14 dagen, een 'redelijke' vergoeding in rekening te brengen.

Over Lexa.nl

Lexa is een handelsnaam van Meetic Netherlands BV, een onderdeel van het Franse Meetic. Meetic bestaat sinds 2002 en is Europees marktleider op het gebied van online dating.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Maak nu gratis je Lexa.nl opzegbrief

Lexa.nl telefoonnummer en adres