★★★★★
9.2 op basis van 1304 beoordelingen Kiyoh

Museumkaart opzeggen

Zeg hier direct Museumkaart op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 1304 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2830 organisaties
  • Veilig

Museumkaart opzeggen werkt als volgt

Museumjaarkaart Opzeggen

Wil je eenMuseumjaarkaart opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in. De opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de Museumjaarkaart per wanneer je abonnement wordt stopgezet.

Opzegtermijn

De Museumjaarkaart hanteert een opzegtermijn van 4 weken voordat het abonnement verloopt.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van de Museumjaarkaart, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.


Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Over Museumjaarkaart

Deze kaart bestaat inmiddels ruim 30 jaar en biedt de houder onbeperkt toegang tot ruim 400 musea. Met 1 miljoen (!) kaarthouders en in 2013 maar liefst 6,4 miljoen museumbezoeken lijkt de Museumjaarkaart een erg goed concept. Er kleeft ook een nadeel aan het succes. Aangezien musea worden afgerekend op het aantal bezoeken en de kaart bij uitstek geschikt is om vaker (kort) naar een museum te gaan kost de kaart per 1 juli 2014 54,95 (was 49,95) Euro voor volwassenen en 27,50 (was 22,50) Euro voor jongeren tot 18 jaar.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Maak nu gratis je Museumkaart opzegbrief

Museumkaart telefoonnummer en adres