★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Museumkaart opzeggen

Zeg hier direct Museumkaart op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Museumkaart opzeggen werkt als volgt

Jouw museumkaart opzeggen? Dat kan per telefoon, door een e-mail te sturen of met een korte brief naar het juiste adres. We helpen je graag de kaart op te zeggen, zodat je daar niet langer voor betaalt als je die niet meer nodig hebt of niet meer gebruikt.

Let op: het is belangrijk om jouw opzegging op tijd door te geven. Doe dat minimaal 1 maand voordat de kaart afloopt. Alleen op die manier voorkom je dat je nog een maand gebruik maakt van de museumkaart.

Opzeggen per telefoon

Je kunt jouw museumkaart opzeggen per telefoon. Je dient dan te bellen met de klantenservice. Houd de belangrijke gegevens bij de hand, zoals de kaart die je gebruikt en het klantnummer dat je hebt ontvangen. Met die gegevens heb je de kans om jouw kaart op te zeggen, als je daar geen gebruik meer van wilt maken.

Tip: liever niet opzeggen per telefoon? Geen probleem, wij maken het voor je in orde. Gebruik het contactformulier, waarmee je ervoor zorgt dat we alle gegevens van je ontvangen. Die gebruiken wij om de kaart op te zeggen, zodat je zeker weet dat we dit op de juiste manier voor je doen.

Museumjaarkaart: hoe lang nog geldig?

Twijfel je over jouw museumjaarkaart en hoe lang die nog geldig is? Je kunt het eenvoudig controleren via de klantenservice of met de aanmeldbrief die je hebt ontvangen. De kaart is standaard een jaar geldig.

Voorbeeld Heb je de jaarkaart op 1 maart ontvangen? Vanaf dat moment is de kaart een jaar lang geldig. Wil je opzeggen? Zorg ervoor dat jouw opzegging uiterlijk 31 januari binnen is. Op die manier zeg je meer dan een maand voor de verlengingsdatum op. Zou je later opzeggen? Dan zit je er mogelijk nog een jaar aan vast.

Wil je de museumkaart opzeggen per de eerstvolgende mogelijkheid? Uiteraard kun je dit meteen bij ons aangeven. We houden daar rekening mee op het moment dat we de opzegging voor je doen. Dat kan ook gedurende het jaar, omdat je er de resterende periode nog gebruik van kunt maken. Loopt de kaart in maart af en zeg je al in bijvoorbeeld oktober van het jaar ervoor op? Dan kun je er tot en met de einddatum gewoon gebruik van blijven maken.

Museumjaarkaart opzeggen

Wil je de museumjaarkaart opzeggen? Wij zorgen ervoor dat je dit eenvoudig online kunt doen. Het is niet nodig om de telefoon ervoor te pakken, omdat je online gewoon jouw gegevens in kunt vullen. En neem je toch liever zelf contact op? Wij zetten alle gegevens overzichtelijk voor je op een rij, zodat je eenvoudig contact kunt opnemen.

Wij helpen je jouw museumkaart opzeggen. Netjes op tijd en met de juiste instructies en gegevens, zodat je niet per ongeluk nog een jaar betaalt. Eenvoudig en online, waarmee je zeker weet dat alles in orde komt.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer Museumkaart

Via 0900 - 40 40 910 kun je de Museumkaart opzeggen. De kosten voor dit telefoonnummer bedragen € 0,35 per gesprek. Wanneer je met een mobiele telefoon belt, dan komen daar nog de kosten van je mobiele provider bij. De Museumkaart is op werkdagen bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur. Hou rekening met de mogelijkheid dat je in een wachtrij terecht komt.

Liever direct online je opzegging regelen met opzeggarantie? Gebruik dan onze opzegbrief. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Museumkaart

Museumkaart
Postbus 5020
2900 EA Capelle a/d IJssel