★★★★★
9.1 op basis van 7143 beoordelingen Kiyoh

Pepper opzeggen

Zeg hier direct Pepper op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7143 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Pepper opzeggen werkt als volgt

Opzeggen Pepper

Wil je Pepper opzeggen? Vul de benodigde gegevens in en je opzegbrief wordt automatisch gegenereerd. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Pepper per wanneer je lidmaatschap wordt stopgezet.

Opzegtermijn Pepper

Het betaalde lidmaatschap wordt na het verlopen van de initiële periode stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd. Na de eerste periode is het lidmaatschap bij Pepper maandelijks opzegbaar. Wil je het lidmaatschap niet automatisch verlengen? Dat kan ook bij Pepper. Na inloggen kun je in het menu via 'Instellingen' en 'Abonnement' bij de optie 'Automatisch verlengen', 'nee' aanvinken. Je lidmaatschap wordt dan niet automatisch verlengd.

Verzendservice

Wil je het lidmaatschap bij Pepper direct via opzeggen.nl beëindigen? Dat kan ook. Zodra je de benodigde gegevens hebt ingevuld kun je de opzegging door ons laten versturen voor 2,99 Euro. Uiteraard ontvang je van ons een bevestiging van de verzending.


Herroepingsrecht

Pepper houdt zich ook aan het herroepingsrecht. Je hebt dus tot 14 dagen na het aangaan van het lidmaatschap de mogelijkheid om af te zien van het lidmaatschap. Hou er wel rekening mee dat Pepper zich het recht voorbehoud om voor eventueel genoten diensten tijdens deze 14 dagen, een vergoeding in rekening te brengen.

Over Pepper

Pepper is een dating site waarbij je profiel bestaat uit afbeeldingen die bij jou passen, je persoonlijke collage. Dit zou een goed beeld moeten geven van de persoon die de collage heeft samengesteld.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer Pepper

Je kunt Pepper bereiken via het telefoonnummer 035-6718718.

Adres Pepper

Pepper
Rhijnspoorplein 14
1018 TX Amsterdam