★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Second Love opzeggen

Zeg hier direct Second Love op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Second Love opzeggen werkt als volgt

Opzeggen Second Love

Wil je een lidmaatschap bij Second Love opzeggen? Vul de benodigde gegevens in en je opzegbrief wordt automatisch gegenereerd. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Second Love per wanneer je lidmaatschap wordt stopgezet.

Opzegtermijn Second Love

Het betaalde lidmaatschap wordt telkens stilzwijgend verlengd voor dezelfde periode als de oorspronkelijke periode. De opzegging moet minimaal 48 uur voor het ingaan van de nieuwe periode door Second Love zijn ontvangen. Pas wanneer per e-mail een ontvangstbevestiging is ontvangen van Second Love, dan pas is de opzegging rechtsgeldig.

Verzendservice

Wil je het lidmaatschap bij Second Love direct via opzeggen.nl beëindigen? Dat kan ook. Zodra je de benodigde gegevens hebt ingevuld kun je de opzegging door ons laten versturen voor 2,99 Euro. Uiteraard ontvang je van ons een bevestiging van de verzending.


Herroepingsrecht

Ook voor Second Love geldt het herroepingsrecht. Je hebt dus tot 14 dagen na het aangaan van het lidmaatschap, zonder opgaaf van reden, de mogelijkheid om af te zien van het lidmaatschap. Second Love is gerechtigd om kosten in rekening te brengen wanneer reeds gebruik gemaakt is van de dienstverlening van Second Love.

Over Second Love

Second love is een date site voor mannen en vrouwen, die willen vreemdgaan of een affaire of avontuur zoeken. Inschrijven en profielen bekijken is gratis. Wil je ook foto's zien of zelf contacten leggen, dan moet je een betaald lidmaatschap aangaan. Second Love is een handelsnaam van Brunique BV.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer Second Love

Je kunt Second Love bereiken via het telefoonnummer 010-7142266 (ma, wo en vr. tussen 12.00-15.00).

Adres Second Love

Second Love
Postbus 85209
3009 ME Rotterdam