★★★★★
9.1 op basis van 7022 beoordelingen Kiyoh

Seniorenvoordeelpas opzeggen

Zeg hier direct Seniorenvoordeelpas op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7022 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Seniorenvoordeelpas opzeggen werkt als volgt

Seniorenvoordeelpas opzeggen

Je kunt de Seniorenvoordeelpas op verschillende manieren opzeggen:
  1. Opzeggen via live chat op de seniorenvoordeelpas website.
  2. Opzeggen per email naar klantenservice@seniorenvoordeelpas.nl. Zorg dat jouw NAW gegevens kloppen en vergeet niet jouw klantnummer op te geven.
  3. Opzeggen met een aangetekende opzegbrief. Met de opzegservice van opzeggen.nl regel je dit direct online en ontvang je track & trace van PostNL.

Verzendservice

Wil je direct online opzeggen? Maak dan gebruik van onze verzendservice. Wij versturen je opzegbrief naar Seniorenvoordeelpas en je ontvangt van ons hiervan een verzendbevestiging met daarbij een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan niet!

Gratis opzegbrief

Alle opzegbrieven kun je bij opzeggen.nl direct gratis downloaden. Je hoeft je niet te registeren, zodat je binnen twee minuten je opzegbrief gereed hebt. De gratis opzegbrieven kun je zelf versturen. Zo eenvoudig werkt opzeggen.nl.

Opzeggen seniorpas - zo gaat dat

Wil je geen gebruik meer maken van de voordeelpas voor senioren? Dan kun je eenvoudig opzeggen door een email te sturen naar klantenservice@seniorenvoordeelpas.nl. Ook kun je een opzegbrief sturen naar het postbus adres van Seniorenvoordeelpas in Eindhoven. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de opzegservice van opzeggen.nl. Wij sturen dan de opzegbrief via geregistreerde e-mail of per aangetekende post.

Seniorenvoordeelpas klachten

Heb je een klacht over Seniorenvoordeelpas? Dan kun je deze kwijt via het klachtenformulier van Seniorenvoordeelpas op seniorenvoordeelpas.nl/klantenservice/klachtenformulier. De klantenservice van Seniorenvoordeelpas zal de klacht vervolgens in behandeling nemen en binnen 3 werkdagen reageren.

Wat doen wij met jouw data?

Veel opzegdiensten willen dat je je eerst registreert voordat je gebruik kunt maken van de opzegservice. Wij begrijpen niet wat daarvan de toegevoegde waarde is. Bij opzeggen.nl hoeft dat dan ook niet. Download je de gratis opzegbrief? Dan verwijderen wij nog dezelfde nacht al jouw gegevens. Simpelweg omdat we daar niets mee gaan doen, dus waarom zouden we deze bewaren? Maak je gebruik van onze opzegservice? Dan bewaren we jouw gegevens gedurende 6 maanden. Dat doen we alleen maar voor het geval jij vragen hebt over het opzeggen bij Seniorenvoordeelpas. Na 6 maanden worden al jouw gegevens verwijderd. Gedurende de periode dat we jouw gegevens - uiteraard versleuteld en veilig - opslaan, gebruiken we deze nergens anders voor en gegevens worden al helemaal niet gedeeld met derden. Zo weet jij dat je bij opzeggen.nl aan het goede adres bent.

Aangetekend opzeggen

Wil je absolute zekerheid dat jouw opzegbrief door Seniorenvoordeelpas wordt ontvangen? Maak dan gebruik van onze aangetekend verzenden optie; wij versturen jouw opzegbrief voor Seniorenvoordeelpas aangetekend via PostNL en jij ontvangt een track & trace code waarmee je de zending kunt volgen. Zo weet je zeker dat jouw opzegbrief aankomt. We versturen de aangetekende stukken iedere maandag (behalve op feestdagen, dan worden de aangetekende stukken de eerstvolgende werkdag verzonden). O ja, en we bieden aangetekend goedkoper dan wanneer je dat zelf via het postkantoor regelt, dus dat is nog een extra voordeeltje. En online aangetekend opzeggen en dat ook nog eens goedkoper dan wanneer je het zelf regelt!

Lidmaatschap Seniorenvoordeelpas

Het eerste lidmaatschap op Seniorenvoordeelpas wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar. Na dit eerste jaar kun je het lidmaatschap maandelijks opzeggen met inachtneming van 1 maand opzegtermijn. Wil je direct na het eerste jaar je lidmaatschap beëindigen? Zorg en dan dus voor dat je voor een maand voor het einde van het eerste jaar hebt opgezegd.

Na het eerste jaar wordt je abonnement stilzwijgend met een jaar verlengd. Je ontvangt dan ook direct weer een betaalverzoek voor het lidmaatschapsgeld voor het gehele volgende jaar. Maar als je tussentijds opzegt (wat dus kan, met een opzegtermijn van 1 maand), dan ontvang je het teveel betaalde lidmaatschapsgeld terug.

Wat kost de Seniorenvoordeelpas?

Wanneer je je aanmeldt op de website, dan wordt daar gemeld dat de pas slechts €2,49 per maand kost, oftewel €29,88 per jaar. In de algemene voorwaarden van Seniorenvoordeelpas lezen we dat er verschillende soorten lidmaatschapsgeld zijn. Waarschijnlijk is het afsluiten van de pas via een partner dus wat goedkoper.

Volgens de Seniorenvoordeelpas bespaar je met de pas minimaal €500,- per jaar. Wij vermoeden dat de vele opzeggers van het lidmaatschap daar anders over denken, anders zouden ze het lidmaatschap niet opzeggen. Maar als je nog nooit bent overgestapt naar een andere energieleverancier, dan kan deze pas interessant zijn (je kunt ook naar één van de vele prijsvergelijkers gaan en daar hetzelfde voordeel krijgen). We geloven dan ook zeker dat de pas handig kan zijn. Maar €500,- per jaar besparen, dat lijkt ons wat veel. Mochten er leden van Seniorenvoordeelpas die het daar niet mee eens zijn, laat het ons gerust weten en wij vermelden dat hier ook!

Wat is de Seniorenvoordeelpas?

Met de Seniorenvoordeelpas kun je voordeeltjes krijgen op allerlei diensten. Een greep uit het assortiment:

Wat zeggen opzeggers over opzeggen bij de Seniorenvoordeelpas?

Gerrit uit Putten - "Gestart met de pas met erg veel voordeel, maar uiteindelijk bleef daar niet zoveel van over. Dan kan ik beter die €30,- per jaar besparen"

Els uit Meppel - "Heel erg leuk initiatief waar ik fan van ben. Maar er komen te weinig nieuwe voordelen, dus heb ik opgezegd."

Jan uit Amsterdam - "Onzin, de voordelen van de pas kun je overal krijgen. Na het uitzitten van het eerste jaar ben ik direct gestopt. Ik gebruik nu aanbiedingen van The Fork, die zijn zelfs beter en hier hoef ik geen lid van te worden."

Jos uit Middelburg - "Ik krijg betere kortingen via andere wegen. Voordeel is dat ik door de Seniorenvoordeelpas hier veel bewuster van ben geworden. Als je het zo bekijkt dan heb ik er dus wel echt wat aan gehad en is mijn geld goed besteed geweest."

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Seniorenvoordeelpas contact

Wil je contact opnemen met Seniorenvoordeelpas? Om je lidmaatschap bij Seniorenvoordeelpas te stoppen kun je niet bellen. Seniorenvoordeelpas biedt haar abonnees niet de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Althans, niet op www.seniorenvoordeelpas.nl. Wanneer je de algemene voorwaarden erop naleest, dan zie je dat Seniorenvoordeelpas een initiatief is van Senicom BV in Eindhoven en deze organisatie is bereikbaar onder het telefoonnummer 085-0700 900.

Direct de Seniorenvoordeelpas online opzeggen? Gebruik dan hieronder de opzegservice van opzeggen.nl. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Seniorenvoordeelpas

Seniorenvoordeelpas
Postbus 6037
5600 HA Eindhoven