★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Sovon opzeggen

Zeg hier direct Sovon op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Sovon opzeggen werkt als volgt

Sovon opzeggen

Wil je een lidmaatschap op Sovon opzeggen? Vul de gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Sovon per wanneer je abonnement wordt stopgezet.

Verzendservice

Geen postzegel in huis? Of geen zin om naar de brievenbus te lopen? Je kunt voor slechts 2,99 Euro ook gebruik maken van onze verzendservice. Wij sturen je opzegbrief per post naar Sovon en je ontvangt van ons hiervan een bevestiging met daarbij een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan bijna niet!

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Sovon, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.


Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer Sovon

We hebben nog geen telefoonnummer van Sovon in ons bestand.

Adres Sovon

Sovon
Postbus 6521
6503 GA Nijmegen