★★★★★
9.1 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

VitaEssent opzeggen

Zeg hier direct VitaEssent op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

VitaEssent opzeggen werkt als volgt

Opzeggen VitaEssent

Wil je de leveringen van Age Aktif crème van VitaEssent opzeggen? Ga naar de opzegbrief voor VitaEssent. Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van VitaEssent per wanneer de leveringen worden stopgezet.

Verzendservice

Geen postzegel in huis? Direct je opzegging online regelen? Maak dan gebruik van onze verzendservice. Wij verzenden je opzegging naar VitaEssent en je ontvangt van ons hiervan een verzendbevestiging met daarbij een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet.

Opzeggen VitaEssent

VitaEssent geeft in haar algemene voorwaarden aan dat ze een proefperiode van 7 dagen hanteren, maar wettelijk geldt een afkoelingstermijn van 14 dagen om van een koop af te kunnen komen. Om discussie te voorkomen raden we wel aan de opzegging zo snel mogelijk te versturen! Hou er ook rekening mee dat het afnemen van een goedkoop proefpakket automatisch leidt tot vervolgzendingen die 19,99 Euro per maand kosten.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer VitaEssent

We hebben nog geen telefoonnummer van VitaEssent in ons bestand.

Adres VitaEssent

VitaEssent
POSTBUS 169
3960 BD Wijk bij Duurstede