★★★★★
9.1 op basis van 7153 beoordelingen Kiyoh

Volta Limburg opzeggen

Zeg hier direct Volta Limburg op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7153 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Volta Limburg opzeggen werkt als volgt

Opzeggen Volta Limburg

Wil je een servicecontract bij Volta Limburg opzeggen? Vul de benodigde gegevens in en je opzegbrief wordt automatisch gegenereerd. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Volta Limburg per wanneer je servicecontract wordt stopgezet.

Opzegtermijn Volta Limburg

Een servicecontract is na het eerste jaarcontract maandelijks opzegbaar. Maar let op; dit geldt niet voor het huren van een CV ketel. Opzegging van een dergelijk huurcontract kan, maar de boete waar dit mee gepaard gaat is vaak erg hoog, let daar dus op!

Verzendservice

Wil je het servicecontract bij Volta Limburg direct via opzeggen.nl beëindigen? Dat kan ook. Zodra je de benodigde gegevens hebt ingevuld kun je de opzegging door ons laten versturen voor 2,99 Euro. Uiteraard ontvang je van ons een bevestiging van de verzending.


Over Volta Limburg

Volta Limburg is een service organisatie voor Essent. Zij bieden huurcontracten voor CV ketels maar je kunt ook een CV ketel kopen. Naast deze diensten leveren zij servicecontracten voor onderhoud en storingen.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer Volta Limburg

We hebben nog geen telefoonnummer van Volta Limburg in ons bestand.

Adres Volta Limburg

Volta Limburg
Postbus 3011
6160 GA Geleen