★★★★★
9.1 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Forum voor Democratie opzeggen

Zeg hier direct Forum voor Democratie op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3390 organisaties
 • Veilig

Forum voor Democratie opzeggen werkt als volgt

Hoe kan je Forum voor Democratie opzeggen?

Je kunt Forum voor Democratie op verschillende manieren opzeggen:
 1. Opzeggen per telefoon op 020 - 261 2874, bereikbaar op werkdagen van 9.30 uur tot 17.00 uur.
 2. Opzeggen per email naar webcare+lidmaatschap@fvd.nl. Zorg dat jouw NAW gegevens kloppen met de gegevens tijdens je aanmelding voor de donatie (ben je verhuisd in de tussentijd? Geef dan je oude adres door!).
 3. Aangetekend opzeggen met de opzegservice van opzeggen.nl. Inclusief track & trace van PostNL. Met opzeggarantie en gratis hulp bij vragen.
TIP: je kunt ook de opzegbrief van opzeggen.nl gratis downloaden zonder registratie en deze per email naar Forum voor Democratie sturen.

Forum voor Democratie online opzeggen

Wil je je lidmaatschap van Forum voor Democratie opzeggen? Vul dan de ontbrekende gegevens in en opzeggen is al bijna geregeld. Download de brief, onderteken deze en stuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Forum voor Democratie per wanneer je lidmaatschap wordt stopgezet.

Verzendservice

Wil je direct online opzeggen? Maak dan gebruik van onze verzendservice. Wij zeggen Forum voor Democratie op voor jou. Uiteraard ontvang je van ons hiervan een verzendbevestiging met daarbij een kopie van je opzegbrief. Eenvoudig en snel geregeld via opzeggen.nl.

Opzeggarantie

Wil je zeker zijn dat online opzeggen bij Forum voor Democratie lukt? Zonder dat je over paar weken weer moet nagaan of je lidmaatschap is stopgezet? Gebruik dan onze handige aangetekende verzendservice. Wij regelen opzeggen voor jou. Je ontvangt van ons een track & trace code waarmee je de zending kan volgen. Wij verzenden aangetekende stukken via PostNL. Zo kun jij direct online Forum voor Democratie opzeggen en wordt je opzegbrief met aangetekende post verzonden naar Forum voor Democratie. Jij hoeft er niet voor naar buiten! We verzenden aangetekende stukken iedere maandag (behalve op feestdagen, dan worden de aangetekende stukken verstuurd op de eerstvolgende werkdag na de feestdag). We bieden voor steeds meer organisaties aangetekende verzending. En het mooie is, omdat we nogal wat aangetekende stukken versturen, kunnen we dit vaak goedkoper aanbieden dan wanneer je dit zelf regelt op het postkantoor. Dus én een stuk eenvoudiger, én goedkoper... Is dat een prettige service voor je?

Over Forum voor Democratie

Forum voor Democratie (FvD) is een jonge politieke partij, opgericht door Thierry Baudet en Theo Hiddema. De belangrijkste punten op de politieke agenda van Forum voor Democratie zijn (1) Zeggenschap terug van EU naar Nederland, (2) een strikt immigratiebeleid, (3) bindend referendum en (4) de sanering van de publieke omroep.

Forum voor Democratie lidmaatschap

Het lidmaatschap van Forum voor Democratie (FvD) kost minimaal 25 Euro per jaar. Het lidmaatschapsgeld wordt middels automatische incasso geïnd. Deze automatische incasso wordt stopgezet zodra het lidmaatschap wordt opgezegd. Naast steun aan de partij ontvang je voor je lidmaatschap nieuwsbrieven van Forum voor Democratie.

Forum voor Democratie in het nieuws

De negatieve berichten volgen elkaar in rap tempo op bij Forum voor Democratie. Na het vertrek van senatoren en Statenleden zijn er steeds minder Nederlanders die nog vertrouwen hebben in een goede afloop. Uit onderzoek van Hart van Nederland blijkt zelfs dat minder dan de helft van de Nederlanders (47%) nog vertrouwen heeft in een goede afloop van de partij van Thierry Baudet. En maar liefst 66% van de ondervraagden voorspelt dat de partij hetzelfde lot staat te wachten als de Lijst Pim Fortuyn (LPF).

Opzeggen lidmaatschap Forum voor Democratie

Ook op opzeggen.nl zien we steeds meer personen hun lidmaatschap van Forum voor Democratie beëindigen. Binnen de categorie politieke partijen vallen de andere partijen in het niet; opzeggen van politieke partijen wordt absoluut gedomineerd door Forum voor Democratie in augustus (2019).

Ervaring opzeggen.nl Forum voor Democratie

Wij hebben vanaf het begin van de onrust binnen Forum voor Democratie voor nogal wat klanten hun lidmaatschap van Forum voor Democratie opgezegd. Tot nu toe gaat verloopt opzeggen uitstekend. We ontvangen geen klachten van opzeggers en opzeggen verloopt dan ook zonder problemen. Het is wat ons betreft dan ook overduidelijk niet onrustig binnen de administratie van Forum voor Democratie. Zij stoppen alle lidmaatschappen waarvoor een opzegging wordt ontvangen.

Aangetekend Opzeggen Forum voor Democratie

Wil je zeker weten dat opzeggen lukt? Dan bieden we op opzeggen.nl de ideale oplossing. Wij zeggen voor jou op middels een aangetekende verzending via PostNL. Jij ontvangt van ons een bevestiging van de verzending en de track & trace code om je zending te volgen. We versturen de aangetekende stukken iedere maandag (als maandag een feestdag is, dan worden de aangetekende stukken de eerstvolgende werkdag bij PostNL verzonden), wat betekent dat je vanaf maandagavond de track & trace code kunt gebruiken. Normaal gesproken vindt levering de dag erna plaats. Alles dus snel geregeld en nog steeds online voor jou; jij hoeft niet naar het postkantoor, dat doen wij voor jou.

Forum voor Democratie standpunten

Waar staat de partij Forum voor Democratie nu eigenlijk voor? Wij zetten de partij standpunten nog even op een rijtje voor je:

 • Kartelbestrijding politieke partijen
 • Wet Bescherming Nederlandse Waarden (Wet BNW)
 • Directe democratie (referenda en gekozen burgemeesters)
 • Gekozen minister-president
 • Soevereiniteit
 • Stoppen uitbreiding Europese Unie
 • Onderwijsmodel naar Fins voorbeeld
 • Bescherming MKB ondernemers
 • Vereenvoudiging van belastingstelsel
 • Afschaffing Wet DBA
 • Oost-Europese detacheringsconstructies aanpakken binnen transport
 • Sanering overheid
 • Digitale bescherming burgers
 • Modernisering drugs
 • Uitgaven defensie naar 2% BBP
 • Restrictief immigratiebeleid
 • Aanpassingen sociale voorzieningen

Wat zeggen opzeggers over Forum voor Democratie?

Jos uit Amsterdam - "Zo jammer dit. Forum voor Democratie had nu eindelijk eens een verschil kunnen maken. Maar ook nu weer zorgen interne problemen voor een nieuwe kansloze politieke partij."

Anne uit Haarlem - "Ik hoop dat ze het alsnog gaan redden. Ik vrees het ergste, maar er zal altijd behoefte blijven bestaan aan een politieke stroming als die van Forum voor Democratie. "

Gerrit uit Zaandam - "Waarom lukt het toch niet met die nieuwe rechts georiënteerde partijen? Zijn het de ego's of is het simpelweg te moeilijk om een nieuwe politieke partij te starten? Dit leidt natuurlijk ook weer tot gemakzucht bij de gevestigde orde. Rustig afwachten tot het weer over waait. Slecht voor Nederland. "

Jan uit Badhoevedorp - "Ik zeg weliswaar mijn lidmaatschap op, maar ik hoop echt dat Forum voor Democratie het gaat redden. Nederland heeft een frisse wind nodig. "

Meest opgezegde politieke partijen


Andere politieke partijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Politieke Partijen

Forum voor Democratie contact

Wil je contact opnemen met Forum voor Democratie? Om je lidmaatschap bij Forum voor Democratie te beëindigen kun je bellen naar telefoonnummer 020 - 261 2874. De ledenadministratie is bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Direct je lidmaatschap van Forum voor Democratie online opzeggen? Gebruik dan de opzegservice van opzeggen.nl. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Forum voor Democratie

Forum voor Democratie
Postbus 10116
1001 EC Amsterdam