★★★★★
9.1 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

ACN Mobile opzeggen

Zeg hier direct ACN Mobile op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

ACN Mobile opzeggen werkt als volgt

Opzeggen ACN Mobile

Wil je ACN Mobile opzeggen? Vul de gevraagde gegevens dan in en de brief wordt automatisch aangepast. Daarna moet je brief downloaden, ondertekenen en versturen naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van ACN Mobile per wanneer je abonnement en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Mobiel nummer

Vergeet niet je mobiele nummer op te geven. ACN Mobile kan aan de hand van dit nummer gemakkelijk je contractgegevens achterhalen en je contract stopzetten. ACN Mobile opzeggen maar wel je nummer behouden? Regel dan eerst een nieuw abonnement en laat je huidige nummer verhuizen.

Verzendservice

Geen postzegel in huis of geen zin om naar de brievenbus te lopen? Maak dan gebruik van onze makkelijke verzendservice. Wij versturen je opzegbrief naar ACN Mobile en jij ontvangt van ons een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief per e-mail. Makkelijker kan niet!


Controleer de looptijd

Mobiele abonnementen worden vaak voor langere periode afgesloten, zeker wanneer je een gratis toestel hebt ontvangen. Hou er dus rekening mee dat je een boete moet betalen wanneer je voor het einde van de looptijd opzegt.

Automatische incasso

Wanneer het te lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van ACN Mobile, kan je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Meest opgezegde aanbieders


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet

Telefoonnummer ACN Mobile

We hebben nog geen telefoonnummer van ACN Mobile in ons bestand.

Adres ACN Mobile

ACN Mobile
Thomas R. Malthusstraat 1-3
1066 JR Amsterdam