★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Budget Mobiel opzeggen

Zeg hier direct Budget Mobiel op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Budget Mobiel opzeggen werkt als volgt

Robin Mobile wordt Budget Mobiel

Vanaf januari 2020 gaat Robin Mobile verder onder de naam Budget Mobiel. Budget ken je wellicht al als energieleverancier. Budget was al een tijdje actief met een 'alles-in-1' pakket (Internet en TV en voor de liefhebber vaste telefonie) en vanaf 17 januari 2020 kan het pakket nog verder uitgebreid worden met mobiel.

Opzeggen Budget Mobiel

Wil je Budget Mobiel opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Budget Mobiel per wanneer je abonnement en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Mobiel nummer

Vergeet niet je mobiele nummer op te geven. Budget Mobiel kan aan de hand van dit nummer eenvoudig je contractgegevens achterhalen en je contract stopzetten. Budget Mobiel opzeggen maar wel je nummer behouden? Regel dan eerst een nieuw abonnement en laat je huidige nummer verhuizen.

Verzendservice

Geen postzegel in huis of geen zin om naar de brievenbus te lopen? Maak dan gebruik van onze makkelijke verzendservice. Wij versturen je opzegbrief naar Budget Mobiel en jij ontvangt van ons een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief per e-mail. Makkelijker kan niet!


Controleer de looptijd

Mobiele abonnementen worden vaak voor langere periode afgesloten, zeker wanneer je een gratis toestel hebt ontvangen. Hou er rekening mee dat je een boete moet betalen wanneer je voor het einde van de looptijd opzegt.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Budget Mobiel, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Meest opgezegde aanbieders


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet

Telefoonnummer Budget Mobiel

We hebben nog geen telefoonnummer van Budget Mobiel in ons bestand.

Adres Budget Mobiel

Budget Mobiel
Postbus 11950
1001 GZ Amsterdam