★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Caiway Internet opzeggen

Zeg hier direct Caiway Internet op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Caiway Internet opzeggen werkt als volgt

Caiway opzeggen

Wil je Caiway opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Caiway per wanneer je contract en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Internet

Let bij het opzeggen van je Internetabonnement op de looptijd van het abonnement. In de regel geldt dat, wanneer je looptijd langer is dan een jaar, er geen kosten meer in rekening worden gebracht voor het modem. Zeg je binnen een jaar op, dan worden er nog wel kosten voor het modem in rekening gebracht. Check je voorwaarden als je zeker wilt weten welke op jouw abonnement van toepassing zijn.

Controleer de looptijd

Controleer of de looptijd van je contract is afgelopen. Caiway hanteert een opzegtermijn van een maand.


Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Caiway, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Meest opgezegde aanbieders


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet