★★★★★
9.1 op basis van 7022 beoordelingen Kiyoh

Caiway Totaalpakket opzeggen

Zeg hier direct Caiway Totaalpakket op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7022 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Caiway Totaalpakket opzeggen werkt als volgt

Caiway opzeggen

Wil je Caiway opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Caiway per wanneer je contract en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Totaalpakket

Met de opzegbrief voor het Caiway Totaalpakket zeg je alle diensten binnen het pakket op. Als je slechts een deel van de diensten wilt opzeggen, pas de brief dan na het downloaden nog even aan. Als je een interactieve digitale ontvanger van Caiway in bruikleen hebt, vergeet deze dan niet te retourneren, anders wordt hiervoor 199 Euro in rekening gebracht.

Controleer de looptijd

Controleer of de looptijd van je contract is afgelopen. Caiway hanteert een opzegtermijn van een maand.


Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Caiway, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Meest opgezegde aanbieders


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet