★★★★★
9.1 op basis van 7153 beoordelingen Kiyoh

CanalDigitaal opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij CanalDigitaal

Welk product wil je opzeggen bij CanalDigitaal?


Staat het product van CanalDigitaal er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


CanalDigitaal opzeggen werkt als volgt

Canal Digitaal opzeggen

Wil jij een pakket van Canal Digitaal opzeggen? Bij ons kan dat! Vul je gegevens in om een opzegbrief op te stellen. Hierna kun je deze brief downloaden en ondertekenen, zodat de brief naar het opgegeven adres gestuurd kan worden. Op het moment dat de opzegging bij Canal Digitaal bevestigd is, krijg jij daar melding van.

Hoe kan ik mijn Canal Digitaal pakket opzeggen?

Je kan je tv-pakket op elk moment opzeggen. Op de site van Canal Digitaal staat aangegeven dat je 088-003 85 05 moet bellen als je een pakket wil opzeggen. Het risico dat je echter wel loopt als je besluit om zelf dit nummer te bellen i.p.v. ons een brief te laten versturen, is dat de klantenservice van Canal Digitaal er ongetwijfeld alles aan zal proberen te doen om je te laten afzien van je opzegging.

Gratis uitschrijven Canal Digitaal

Op onze website is een gratis opzegbrief te vinden die je direct kan downloaden. Om deze brief te kunnen downloaden hoef je je niet eerst te registreren en we slaan geen gegevens van je op. Deze opzegbrief is dus écht gratis en kan je eenvoudig helemaal zelf versturen!

Opzegtermijn Canal Digitaal

Alle internetpakketten van Canal Digitaal zijn maandelijks opzegbaar. Je kan ze dus na de eerste maand altijd meteen weer opzeggen, mits je geen abonnement hebt afgesloten met een vaste looptijd (bijv. 1-jarig abonnement).

Automatische incasso Canal Digitaal

Wanneer het (te) lang duurt alvorens jij een bevestiging hebt gekregen van je opzegging van een Canal Digitaal pakket, kan je er te allen tijde voor kiezen om de automatische incasso te laten blokkeren door jouw bank. Je blijft wel te maken hebben met de betalingsverplichting totdat je de verzekering (schriftelijk) hebt opgezegd en daar ook een conformatie van hebt gekregen.

Nog meer zekerheid met aangetekend verzenden

Naast de standaard opzegbrief kan je bij ons Canal Digitaal ook opzeggen d.m.v. een aangetekende opzegbrief, waardoor je de opzegging kan bewijzen. Bij ons kost zo’n aangetekende brief €7,99, terwijl je voor dergelijke brieven bij een postkantoor €8,40 zou hebben betaald. De korting is wellicht niet erg groot, maar toch altijd mooi meegenomen! De reden voor deze korting is dat wij elke maandag een flink aantal van deze aangetekende brieven versturen naar o.a. Canal Digitaal, waardoor de verzending voor ons iets goedkoper is. Wanneer je voor een aangetekende opzegbrief kiest, krijg je van ons nog een track&trace code waarmee je je brief kan blijven volgen. Zodoende wordt opzeggen dus niet alleen gemakkelijker, maar weet je dus ook direct zeker dat de brief op de bestemming zal aankomen.

Pakketten bij Canal Digitaal

Er zijn een aardig aantal opties wat betreft pakketten bij Canal Digitaal. Zo hebben ze drie pakketten die alleen te verkrijgen zijn in combinatie met glasvezelinternet:

  • Familie HD, vanaf €18,00 per maand
  • Entertainment HD, vanaf €20,00 per maand
  • Basis HD, vanaf €15,00 per maand
Daarnaast hebben ze een aantal satelliet tv-pakketten:
  • Basis HD, vanaf €22,95 per maand
  • Familie HD, vanaf €24,95 per maand
  • Entertainment HD, vanaf €34,95 per maand
Tevens bieden ze nog wat opties voor vakanties (Op Vakantie Basis, Op Vakantie 3, Op Vakantie 6) en TV App-pakketten (Vol en Bomvol).

Over Canal Digitaal

Al meer dan vijftien jaar voorziet Canal Digitaal in het grootste aanbod aan radio- en tv-zenders van Nederland via de satelliet. Zo hebben ze inmiddels meer dan 170 radiozenders en 300 digitale tv-zenders te bieden. Hierdoor is Canal Digitaal vandaag de dag de op twee na grootste aanbieder van televisie in Nederland. Canal Digitaal is een onderdeel van Group M7, gevestigd in Luxemburg. Binnen de EU is het een van de snelst groeiende aanbieders van satelliet- en IP-services.

Wat zeggen opzeggers over opzeggen bij Canal Digitaal?

Jan uit Groningen - "Werkt vaak matig dus bedankt voor het opzeggen."

Liesbeth uit Delft - "k ben overgestapt naar een andere aanbieder. Opzeggen was simpel hier gelukkig."

Marco uit Badhoevedorp - "Ik ga zeker vaker gebruik maken van deze opzegservice, top!"

Klanttevredenheid van onze opzeggers

Wij van Opzeggen.nl zijn altijd zeer benieuwd naar hoe jij onze opzegservice ervaart. Vandaar dat wij opzeggers verzoeken om een review te geven. Uit deze reviews is tot op heden gebleken dat onze klanten zeer content zijn met onze service en daar zijn we blij mee! Mocht je deze reviews zelf een keer willen lezen of een review willen schrijven over een opzegging, ga dan naar reviews over opzeggen.nl.


Meest opgezegd


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7153 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig