★★★★★
9.2 op basis van 1318 beoordelingen Kiyoh

CanalDigitaal opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij CanalDigitaal

Welk product wil je opzeggen bij CanalDigitaal?


Staat het product van CanalDigitaal er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


CanalDigitaal opzeggen werkt als volgt

CanalDigitaal opzeggen

Wil je CanalDigitaal opzeggen? Kies welk product van CanalDigitaal je wilt opzeggen. Je krijgt vervolgens specifieke opzeginformatie over het product en je kunt naar de specifieke opzegbrief voor CanalDigitaal.

CanalDigitaal opzegbrief

We bieden een specifieke opzegbrief voor het CanalDigitaal product dat je wilt opzeggen. Vul je gegevens in en je persoonlijke CanalDigitaal opzegbrief wordt direct voor je gegenereerd.

Verzendservice

Wil je je opzegging direct online geregeld hebben, maak dan gebruik van onze verzendservice. Wij sturen je opzegging naar CanalDigitaal en je ontvangt van ons hiervan een verzendbevestiging met daarbij een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet.

Nog meer zekerheid? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om je opzegbrief door ons aangetekend te laten versturen. Je ontvangt van ons een track & trace code van PostNL waarmee je je opzegbrief kunt volgen. Let op: aangetekende brieven worden door ons altijd op maandag (behalve op feestdagen) verstuurd.


Over CanalDigitaal

CanalDigitaal is van oudsher een leverancier van digitale televisie en radio via de satelliet. Naar eigen zeggen kijken er meer dan 1 miljoen Nederlanders naar televisie via CanalDigitaal. Ze zijn vooral bekend vanwege het enorme zenderpakket dat ze bieden, ca. 300 zenders. Inmiddels biedt CanalDigitaal, net als vele andere aanbieders, een scala aan pakketten.

Looptijd contract

Controleer of de looptijd van je CanalDigitaal contract is afgelopen. CanalDigitaal hanteert een looptijd van 1 jaar bij het afsluiten van het contract. Daarna is het contract per maand opzegbaar.


Meest opgezegd


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie, Internet & vaste telefonie

CanalDigitaal telefoonnummer en adres
★★★★★
9.2 van 10 op basis van 1318 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2840 organisaties
  • Veilig