★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Dekatel Telecom opzeggen

Zeg hier direct Dekatel Telecom op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Dekatel Telecom opzeggen werkt als volgt

Opzeggen Dekatel

Wil jij Dekatel opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een confirmatie van Dekatel per wanneer je abonnement en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Mobiel nummer

Vergeet niet je mobiele nummer op te geven. Dekatel kan aan de hand van dit nummer eenvoudig je contractgegevens achterhalen en je contract stopzetten. Dekatel opzeggen maar wel je nummer behouden? Dat kan! Regel wel eerst een nieuw abonnement en laat je huidige nummer vervolgens verhuizen.

Verzendservice

Geen postzegel in huis of geen zin om naar de brievenbus te lopen? Maak dan gebruik van onze makkelijke verzendservice. Wij versturen je opzegbrief naar Dekatel en jij ontvangt van ons een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief per e-mail. Makkelijker kan het niet!


Controleer de looptijd

Mobiele abonnementen worden vaak voor langere periode afgesloten, zeker wanneer je een gratis toestel hebt ontvangen. Hou er rekening mee dat je een boete moet betalen als je voor het einde van de looptijd opzegt.

Automatische incasso

Wanneer het wel erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Dekatel, dan kan je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier reeds een bevestiging van hebt ontvangen.

Meest opgezegde aanbieders


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet

Telefoonnummer Dekatel Telecom

We hebben nog geen telefoonnummer van Dekatel Telecom in ons bestand.

Adres Dekatel Telecom

Dekatel Telecom
Veldoven 7
8271 RT IJsselmuiden