★★★★★
9.1 op basis van 7144 beoordelingen Kiyoh

MEDIONmobile opzeggen

Zeg hier direct MEDIONmobile op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7144 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

MEDIONmobile opzeggen werkt als volgt

Opzeggen MEDIONmobile

Wil je MEDIONmobile opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van MEDIONmobile per wanneer je abonnement en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Mobiel nummer

Vergeet niet je mobiele nummer op te geven. MEDIONmobile kan aan de hand van dit nummer eenvoudig je contractgegevens achterhalen en je contract stopzetten. MEDIONmobile opzeggen maar wel je nummer behouden? Regel dan eerst een nieuw abonnement en laat je huidige nummer verhuizen.

Verzendservice

Geen postzegel in huis of geen zin om naar de brievenbus te lopen? Maak dan gebruik van onze makkelijke verzendservice. Wij versturen je opzegbrief naar MEDIONmobile en jij ontvangt van ons een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief per e-mail. Makkelijker kan niet!


Controleer de looptijd

Mobiele abonnementen worden vaak voor langere periode afgesloten, zeker wanneer je een gratis toestel hebt ontvangen. Hou er rekening mee dat je een boete moet betalen wanneer je voor het einde van de looptijd opzegt.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van MEDIONmobile, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Meest opgezegde aanbieders


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet

Telefoonnummer MEDIONmobile

We hebben nog geen telefoonnummer van MEDIONmobile in ons bestand.

Adres MEDIONmobile

MEDIONmobile
Postbus 13600
9700 EH Groningen