★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

SpeakUp opzeggen

Zeg hier direct SpeakUp op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

SpeakUp opzeggen werkt als volgt

Opzeggen SpeakUp

Wil je SpeakUp opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van SpeakUp per wanneer je abonnement en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Mobiel nummer

Vergeet niet je mobiele nummer op te geven. SpeakUp kan aan de hand van dit nummer eenvoudig je contractgegevens achterhalen en je contract stopzetten. SpeakUp opzeggen maar wel je nummer behouden? Regel dan eerst een nieuw abonnement en laat je huidige nummer verhuizen.

Verzendservice

Geen postzegel in huis of geen zin om naar de brievenbus te lopen? Maak dan gebruik van onze makkelijke verzendservice. Wij versturen je opzegbrief naar SpeakUp en jij ontvangt van ons een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief per e-mail. Makkelijker kan niet!


Controleer de looptijd

Mobiele abonnementen worden vaak voor langere periode afgesloten, zeker wanneer je een gratis toestel hebt ontvangen. Hou er rekening mee dat je een boete moet betalen wanneer je voor het einde van de looptijd opzegt.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van SpeakUp, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Meest opgezegde aanbieders


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet

Telefoonnummer SpeakUp

We hebben nog geen telefoonnummer van SpeakUp in ons bestand.

Adres SpeakUp

SpeakUp
Postbus 1330
7500 BH Enschede