★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Stipte opzeggen

Zeg hier direct Stipte op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Stipte opzeggen werkt als volgt

Stipte opzeggen

Wil je Stipte opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Stipte per wanneer je contract en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Direct online je opzegging regelen via de verzendservice van opzeggen.nl. Wij versturen je opzegbrief en je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met daarbij een kopie van je opzegbrief.

Over Stipte

Stipte handelde voorheen onder de naam Scarlet. Stipte levert televisie- en communicatiediensten. Stipte levert alleen aan consumenten.


Controleer de looptijd

Controleer of de looptijd van je contract is afgelopen. Stipte hanteert een looptijd van 1 jaar bij het afsluiten van het contract. Daarna is het contract per maand opzegbaar.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Stipte, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Meest opgezegde aanbieders


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet

Telefoonnummer Stipte

We hebben nog geen telefoonnummer van Stipte in ons bestand.

Adres Stipte

Stipte
Postbus 158
8200 AD Lelystad