★★★★★
9.1 op basis van 7143 beoordelingen Kiyoh

Vodafone Mobile opzeggen

Zeg hier direct Vodafone Mobile op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7143 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Vodafone Mobile opzeggen werkt als volgt

Vodafone opzeggen

Wil je Vodafone opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Vodafone per wanneer je abonnement en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Mobiel nummer

Vergeet niet je mobiele nummer op te geven. Vodafone kan aan de hand van dit nummer eenvoudig je contractgegevens achterhalen en je contract stopzetten. Vodafone opzeggen maar wel je nummer behouden? Regel dan eerst een nieuw abonnement en laat je huidige nummer verhuizen.

Controleer de looptijd

Mobiele abonnementen worden vaak voor langere periode afgesloten, zeker wanneer je een gratis toestel hebt ontvangen. Hou er rekening mee dat je het abonnementsgeld voor de resterende maanden van je contract moet betalen wanneer je voor het einde van de looptijd opzegt. Na afloop van de contractperiode bedraagt de opzegtermijn 1 maand.


Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Vodafone, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Over Vodafone

Met maar liefst meer dan 400 miljoen klanten is Vodafone internationaal marktleider op het gebied van mobiele telefonie. Vodafone is inmiddels 15 jaar actief in Nederland en biedt naast mobiele telefonie ook vaste, geïntegreerde en televisiediensten. Met het merk Vodafone, maar ook onder de merken Sizz en Hollandsnieuwe.


Meest opgezegde aanbieders


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet