★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Allianz Global Assistance Doorlopende Zakenreisverzekering opzeggen

Zeg hier direct Allianz Global Assistance Doorlopende Zakenreisverzekering op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Allianz Global Assistance Doorlopende Zakenreisverzekering opzeggen werkt als volgt

Allianz Global Assistance opzeggen

Wil je een Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Allianz Global Assistance per wanneer jouw Doorlopende Zakenreisverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzegtermijn

De Allianz Global Assistance verzekering moet minimaal 2 maanden voor het einde van de termijn zijn opgezegd, anders wordt deze met een jaar verlengd.

Verzendservice met opzeggarantie

Gebruik onze verzendservice als je de opzegging direct online wilt regelen. Wij versturen je opzegbrief en je ontvangt van ons per e-mail een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet!


Pakketverzekering?

Neem je meerdere verzekeringen af van Allianz Global Assistance, hou er dan rekening mee dat het opzeggen van je Doorlopende Zakenreisverzekering ten koste kan gaan van je korting op andere verzekeringen.

Over Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance heeft maar liefst 13.000 medewerkers in 34 landen en is specialist op het gebied van verzekeren van reizen en hulpverlening daar omheen.


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering