★★★★★
9.2 op basis van 6789 beoordelingen Kiyoh

Aon Direct Pakketverzekering opzeggen

Zeg hier direct Aon Direct Pakketverzekering op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 6789 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Aon Direct Pakketverzekering opzeggen werkt als volgt

Aon Direct opzeggen

Wil je je pakketverzekering bij Aon Direct opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een confirmatie van Aon Direct per wanneer jouw pakketverzekering en de automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Heb je geen postzegel in huis of wil je de opzegging gewoon liever direct online regelen? Gebruik dan onze gemakkelijke verzendservice! Wij verzenden je opzegbrief naar Aon Direct en je ontvangt vervolgens van ons een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief per e-mail. Makkelijker kan het niet.

Pakketverzekering

We hebben een handige opzegbrief waarmee je in één keer al je verzekeringen bij Aon Direct kunt opzeggen. Hou er wel rekening mee dat al je verzekeringen worden opgezegd. Het is dus belangrijk dat je weet welke verzekeringen dit allemaal zijn en dat je - waar nodig - een alternatieve verzekering hebt afgesloten!

Over Aon Direct?

Aon Direct is onderdeel van Aon Verzekeringen, de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar van Nederland. Aon is opgericht in 1688, toentertijd nog onder andere namen. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam. De Nederlandse activiteiten maken deel uit van Aon plc, gevestigd in Londen. Aon is wereldwijd één van de grootste financiële dienstverleners.


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering