★★★★★
9.1 op basis van 7017 beoordelingen Kiyoh

Aon Direct Woonhuisverzekering opzeggen

Zeg hier direct Aon Direct Woonhuisverzekering op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7017 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Aon Direct Woonhuisverzekering opzeggen werkt als volgt

Aon Direct opzeggen

Wil je een verzekering bij Aon Direct opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een confirmatie van Aon Direct per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Heb je geen postzegel in huis of wil je de opzegging gewoon liever direct online regelen? Gebruik dan onze gemakkelijke verzendservice! Wij verzenden je opzegbrief naar Aon Direct en je ontvangt vervolgens van ons een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief per e-mail. Makkelijker kan het niet.

Pakketverzekering?

Neem je meerdere verzekeringen af van Aon Direct, hou er dan wel rekening mee dat het opzeggen van je verzekering ten koste kan gaan van je korting op andere verzekeringen.

Over Aon Direct?

Aon Direct is onderdeel van Aon Verzekeringen, de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar van Nederland. Aon is opgericht in 1688, toentertijd nog onder andere namen. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam. De Nederlandse activiteiten maken deel uit van Aon plc, gevestigd in Londen. Aon is wereldwijd één van de grootste financiële dienstverleners.


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering