ARAG opzeggen

Zeg hier direct ARAG op


ARAG opzeggen werkt als volgt

ARAG opzeggen

Wil je een verzekering van ARAG laten opzeggen? Vul dan de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van ARAG per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso zullen worden stopgezet.

Verzendservice?

Wil je de opzegging direct online regelen? Maak dan gebruik van onze verzendservice! Wij versturen je opzegbrief naar ARAG en je ontvangt van ons hiervan een verzendbevestiging met daarbij een kopie van de betreffende opzegbrief. Makkelijker kan dus niet!


Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van ARAG, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter wel bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening overgeschreven? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Meest opgezegde verzekeraars

  1. Centraal Beheer Achmea
  2. FBTO
  3. Allianz
  4. Voogd en Voogd
  5. Univé

Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering

Maak nu gratis je ARAG opzegbrief

ARAG telefoonnummer en adres