★★★★★
9.2 op basis van 5510 beoordelingen Kiyoh

ASR verzekeringen Overlijdensrisicoverzekering opzeggen

Zeg hier direct ASR verzekeringen Overlijdensrisicoverzekering op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5510 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

ASR verzekeringen Overlijdensrisicoverzekering opzeggen werkt als volgt

Opzegbrief

Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de verzekeraar per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Welke verzekering?

Als je maar 1 verzekering afneemt, is er geen enkel probleem. Neem je echter meerdere verzekeringen af en wil je deze niet allemaal opzeggen, zorg er dan voor dat dit duidelijk in de opzegbrief wordt gemeld. Wanneer je de brief hebt gedownload, kun je deze nog aanpassen in je tekstverwerker.

Controleer de looptijd

Controleer of de looptijd van je verzekering is afgelopen. Hou er rekening mee dat je een boete moet betalen wanneer je voor het einde van de looptijd opzegt. Veel verzekeraars bieden een opzegservice. Zij houden voor je in de gaten wanneer de looptijd van je verzekering eindigt en zeggen namens jou de verzekering op. Hiertoe moet je ze uiteraard wel machtigen.


Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van je verzekeraar, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering