★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Baloise opzeggen

Zeg hier direct Baloise op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Baloise opzeggen werkt als volgt

Baloise opzeggen

Wil je je autoverzekering van Baloise laten opzeggen? Regel het direct via onze opzegservice! Vul de ontbrekende gegevens in en je opzegbrief wordt automatisch gegenereerd. Download de brief (uiteraard gratis) en stuur deze naar het aangegeven adres. Binnen enkele weken ontvang je van Baloise een bericht over de opzegging.

Verzendservice

Op zoek naar een zeer eenvoudige manier voor je opzeggingen? Laat je opzegging dan vanaf nu door ons verzenden. Voor een bedrag van slechts €2,99 hoef je niet zelf je brief te versturen, maar gaat dit direct online via opzeggen.nl. Is het dan ook echt geregeld? Jazeker, onze opzegservice voor Baloise is inclusief opzeggarantie. Gaat er iets mis, dan gaat onze jurist voor je aan de slag, gratis en voor niets. Dit geldt alleen wanneer je ook daadwerkelijk kunt opzeggen en onze jurist behandeld alleen de opzegging.

Over Baloise

Baloise Insurance maakt onderdeel uit van de Zwitserse Baloise Group. In Nederland is Baloise sinds 1993 actief. Baloise richt zich op autoverzekeringen en verzekeringen die hieraan gelieerd zijn, zoals pechhulp en rechtsbijstand.

Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering

Telefoonnummer Baloise

Je kunt Baloise bereiken via het telefoonnummer 088-9993700 (tussen 8.30 en 17.00 uur).

Adres Baloise

Baloise
Postbus 45
4153 ZG BEESD