★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Conservatrix opzeggen

Zeg hier direct Conservatrix op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Conservatrix opzeggen werkt als volgt

Conservatrix opzeggen

Wil je snel en makkelijk een verzekering van Conservatrix opzeggen? Gebruik hiervoor onze eenvoudige briefgenerator en je bent zo klaar! Alleen de ontbrekende gegevens hoef je in te vullen, de rest van de opzegbrief hebben wij al voor jou bedacht. Alleen nog downloaden en versturen en je bent klaar! Je ontvangt een bevestiging van Conservatrix per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso worden beëindigd.

Pakketverzekering?

Meerdere verzekeringen bij Conservatrix? Check dan ook direct even of het opzeggen van je verzekering niet ten koste gaat van je korting op andere verzekeringen.

Verzendservice

Geen postzegel in huis of gewoon op zoek naar directe zekerheid over je opzegging d.m.v. een online opzegging? Er zijn verschillende redenen om de verzendservice van opzeggen.nl te gebruiken. Dat hoeft natuurlijk niet, maar wij regelen je opzegging graag voor je!

Over Conservatrix

Conservatrix is een levensverzekeringsmaatschappij. Ze zijn gevestigd in Utrecht. De naam is afkomstig uit het Latijn en betekent 'beschermster'. Conservatrix is sinds 1872 actief op de Nederlandse markt.

Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering

Telefoonnummer Conservatrix

Je kunt Conservatrix bereiken via het telefoonnummer 035-5480872.

Adres Conservatrix

Conservatrix
Postbus 165
3500 AD UTRECHT