★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Europeesche Motorverzekering opzeggen

Zeg hier direct Europeesche Motorverzekering op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Europeesche Motorverzekering opzeggen werkt als volgt

Europeesche opzeggen

Wil je een motorverzekering van Europeesche opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Europeesche Verzekeringen per wanneer jouw motorverzekering en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Pakketverzekering?

Neem je meerdere verzekeringen af van Europeesche Verzekeringen, hou er dan rekening mee dat het opzeggen van je motorverzekering ten koste kan gaan van je korting op andere verzekeringen.

Verzendservice

Wil je de opzegging direct online geregeld hebben? Dat kan. Gebruik de verzendservice van opzeggen.nl. Wij versturen je opzegging naar de Europeesche Verzekeringen en je ontvangt van ons hiervan een verzendbevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet!


Over Europeesche Verzekeringen

De Europeesche is onderdeel van ASR Nederland N.V. Naast De Europeesche voert ASR ook nog de merken Ardanta, De Amersfoortse, en Ditzo. Sinds 3 oktober 2008 is de Nederlandse Staat 100% aandeelhouder van ASR.


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering